Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] lysy31242

lysy31242

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Marek
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Marek hw69.pl
SteamID: 76561199002322321
Klan/Ekipa w jakiej grasz: DARO
Imię: Marek
Mikrofon: Posiadam 
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 9/10 (3100h)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu 6-11h, weekendy zaleza od pracy
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie ale bardzo szybko się uczę i chciałbym spróbować 
Coś o sobie: Mam na Imię Marek . Interesuje się wszystkim po trochu. Jestem w technikum na kierunku mechatronik, pracuje w gastronomii i uczęszczałem do szkoły muzycznej, wolnymi chwilami czesto gram w hurtworlda ze znajmomymi.
Dlaczego Ty: Od półtora roku gram z ekipa na S8 i widze ,że gracze wobec siebie są bardzo wulgarni i potrzebuja osoby ,która ich trochę przypilnuje, zawsze jestem pierwszy badź drugi w rankingu online więc nie bedzię problemu z godzinami na serwerze.

7 minut temu, Macuk napisał:

Jeśli chodzi o czas który poświecasz na granie to duży +  ale niestety twoje słownicto, obryzy itp pozostawiają wiele do życzenia, kilkukrotnie dostałeś ode mnie muta za niestosowne slowa na czacie. 

Chodzilo o jedna sytuacje gdy pikany main był tak owo zbugowany wiem i jeszcze raz przepraszam ( nie wiem czy byles afk ale pisalem przeprosiny)

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] lysy31242
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...