Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] LwG#Młody

Adrianek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Adrianek

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Młody, Adrianek

SteamID: 76561198957075767

Klan/Ekipa w jakiej grasz: Solo

Imię: Sebek

Mutacja: Nie

Znajomość regulaminu: Czytałem

Znajomość gry: 9/10

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W dzień od 5-8h w weekendy 5-15h

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem przez 3 mies

Coś o sobie: Mam na imie Sebek mieszkam w Lubelskim. Z prywatnego życia jestem hodowcą pająków lubie, też jezdzić na moto. Interesuje sie grami komputerowymi w szczególności Hw. Lubie pomagać ludziom. Jestem miły pomocny.

Dlaczego ty: Aktualnie na s1 jest tylko jeden helper więc chciałbym pomóc utrzymać porządek 🙂

Młody Lubie Cię  jesteś fajnym śmieszkiem,ale

no właśnie i te ale.... troszkę się za bardzo uruchamiasz i wiesz uważam,że jednak tak średnio Cię widzę Cię na tym stanowisku i Ty wiesz czemu.

Prawda potrafisz się skupić na swoim zadaniu co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń no ale jednak to nie jest to co powinno (Ty wiesz). sorka maleńki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...