Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Hucker2137

Hucker2137

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Hucker2137
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: K1 Dis🚂Hurt4u.pl, Aktualnie Hucker 🚂Hurt4u.pl
  • SteamID: 76561198302557804
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz Ω
  • Imię: Miłosz
  • Mikrofon: Dobry, niedlugo bedzie lepszy. 
  • Mutacja:  Jest w posiadanu
  • Znajomość regulaminu: Rowniez jest w posiadaniu
  • Znajomość gry: W malym paluszku
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W weekend 10 godzin, w tygodniu z 7 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak 
  • Coś o sobie: Mam na imie Miłosz, pochodze z dolnego slaska, gram sporo w gierki, ostatnimii czasy glownie Hw, jestem w stanie duzo czasu poswiecic na gre, gralem kiedys na mniej znanych serwerach i rowniez posiadalem helpera przez dobre 6 miesiecy, nie sprawialem zadnego problemu innym graczom, administracja mnie lubiala, kazdy zawsze mogl na mnie polegac, poniewaz jestem pomocna osoba. (Nie wiem co wiecej napisac zeby nie przynudzac, wiec zakoncze to tutaj).
  • Dlaczego Ty: Poniewaz jestem pomocnym graczem, kazdemu staram sie pomoc jak moge, spogladam czesto na chat, wiec na mojej warcie malo bedzie agresii na chacie ogolnym jak i na voice chacie, bede staral sie tylko jak mogl zeby utrzymac porzadek i spokoj, jestem milym kulturalnym graczem, czasami mnie emocje ponosza ale to jest rzadkie, pisze to podanie, ze wzgledu na to, ze gram na serwerze juz dlugo, a zazwyczaj widze tylko jednego, z zalogi, ktory cos robi i nosi on nick Niv, wiec chciialbym mu pomoc, zeby ten chlopak nie mial tak ciezko i zeby mial kogos do pomocy. Pozdrawiam:)

Zdaje się na s12 jest 2 helperów. Dziwi mnie fakt, że nie zauważasz kompletnie innego helpera. Hmmm... byłam na tak, ale po przeczytaniu ostatniej informacji to jakoś odbieram złe wrażenie na temat twojej osoby. Osobiście jestem na nie i nie podoba mi się, że w pytaniu "dlaczego ty", leci w 1/3 tekst, że jeden helper coś robi, a 2 nie. Jest to nieprofesjonalne zdecydowanie.

Aktywność helpera Pemowera została sprawdzona i jest bez zarzutu. Bardziej zastanawia mnie fakt za co oszukałeś? 

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Hucker2137

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...