Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] CaRRy

CaRRy

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: CaRRy
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ☆997☆ CaRRy hw69.pl
  • SteamID: 76561198213842335
  • Imię: Łukasz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: dobra
  • Znajomość gry: bardzo dobra (1000h)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-6h dziennie 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: w innych grach tak w hw nigdy
  • Coś o sobie: Jestem pozytywny, troche sie tiltuje ale staram sie nad tym panować.
  • Dlaczego Ty: Myśle że byłbym dobrym helperem bardzo dobrze znam tą serwerownie praktycznie tylko na niej grałem. Często byłem negatywny z stosunku do graczy, wyzywałem ich, łamałem regulamin ale ludzie sie zmieniają a ja chce sie zmienić na lepsze i chce pomagać w rozwoju serwerowni

+

mikrofon

regulamin 

-

wiek (nie oznacza przebytej mutacji)

czas dla serwera (przy obowiązkach szkoła nauka) 

serwer jest ważny ale nie może być ważniejszy od wykształcenia

wcześniejsze zachowanie w twoim wieku zmiana od tak na lepsze jest mało realna w tym wieku takie zmiany wymagają czasu

przegrane godziny to nie wszystko

=

wiara w zmianę na lepsze

chęć niesienie pomocy innym

wspieranie serwerowni w rozwoju

Dopiero zaczynam grę na serwerowni ale kiedyś sam byłem właścicielem sieci serwerów CS 1.6 i takich podań przerabiałem mnóstwo.

Czytając to podanie jestem sceptyczny ale każdy zasługuje na szanse. Okres próbny 2 do 5 wipów i wtedy na stałe albo koniec współpracy.

7 godzin temu, HabaBaba napisał:

Jak rezygnujesz to napisz to pod podanie A nie zglaszacie podanie 

Moze sie myle, ale od czegoś chyba jest ta opcja. Wydaje mi sie, ze jak ktos juz to zglosil to na pewno nie bylo w celach humorystycznych.

Skoro rekrutacja miala byc we wtorek, a jej nadal nie ma to niech s6 nadal będzie bez aktywnego helpera(Queen i Jarecki nie zrobią wszystkiego) . W nawiasie mówiąc Huczi nie dostał rang bodajze jeszcze nawet XD

Sami sobie odstraszacie ludzi, więc nie dziwcie potem, że wychodzi takie coś, bo nie chcecie wspólpracować z daną osobą. Reasumując, cyrk i żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...