Skocz do zawartości
  • 0

Limit osób na totemie/w clanie

Staalinowsky

Pytanie

Witam, otóż żeby urozmaicić rozgrywkę graczom tym bardziej doświadczonym jak i tym mniej doświadczonym chciałbym zaproponować aby szanse stały się równe, dużo osób nie ma albo nie może dołączyć do ekipy takiej powyżej 10 osób albo po prostu nie chce bo wiadomo, że często jest wywoływany tam chaos. Dlatego moim zdaniem powinien być limit osób na totemie jak i w /clan 10 osób, zrobić coś takiego że w /clan nie może dołączyć np. 11 osoba itd. Sprawi to, że na pewno będzie więcej rozgrywki, więcej budowli a także więcej szczęścia dla tych początkujących czy mniej ogarniających tę grę ludzi. Czuję, że jeżeli nie przejdzie i ta propozycja to nie mam co wypisywać kolejnych na forum bo to nic nie daje... 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Pikushw napisał:

Są miejsca gdzie masz na kilka totemow nawet baze , np Jointy masz 2 totemy w srodku obok siebie, wiec to by się miało z celem bo by się podzielili na dwa totemy tylko ;D

Na to też jest rozwiązanie, zawsze widać np. was na tsie ile was tam jest albo po prostu jak ktoś ma podejrzenie to można by było sprawdzać czy tak na pewno jest, czy te same osoby sa i na tym i na tym totemie a jak jest powyżej 10 to lota/ban cokolwiek po prostu

6 minut temu, !Dark! napisał:

Jak dla mnie niesamowity jest to pomysł jak tylko sobie pomyśle, że na innych serwerach zachęcają, dają jakieś nagrody, VIPy na ekipę i inne cuda z 4literami, a tu chcecie takich banować :D.

Dark ale popatrz na to z innej perspektywy, co to jest za fun skoro lata jedna ekipa 30 osobowa a później lataja już tylko takie mniejsze ekipy do 10 osób. Ludzie po prostu mają dosyć takich masówek, tryhardów itd. Sam szczerze z ekipa gramy naprawdę dużo tylko nas jest z 7/8 a z tego co wiem to nie mielismy nawet 1/4 c4 czy deto od tamtej ekipy :/

13 minut temu, Staalinowsky napisał:

Dark ale popatrz na to z innej perspektywy, co to jest za fun skoro lata jedna ekipa 30 osobowa a później lataja już tylko takie mniejsze ekipy do 10 osób. Ludzie po prostu mają dosyć takich masówek, tryhardów itd. Sam szczerze z ekipa gramy naprawdę dużo tylko nas jest z 7/8 a z tego co wiem to nie mielismy nawet 1/4 c4 czy deto od tamtej ekipy :/

Masówki są op sam mam w planie zrobić ekipe 20+ ale nwm czy wypali 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...