Skocz do zawartości

eN.

Kierownik Hurtworld
    989
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

96

Treść opublikowana przez eN.

1. Kierownik eN. Piątek - 31.01.20 Godzina - 19-20
  2. eN.

Skąd jesteśmy?

Chciałabym się dowiedzieć z jakiego rejonu mamy najwięcej graczy. Ankietę otwieram z dniem dzisiejszym a zamknięta będzie 30.04.2020 r. Po podsumowaniu , napiszę w jakim celu została przeprowadzona. Pozdrawiam i zachęcam do oddania głosu!
  3. @ImxAdy awansował na Starszego Moderatora. @nomi @MateoGaming @Nive otrzymują awans na Moderatorów HW całej serwerowni. @EymiAyame otrzymuje dodatkową rangę na serwerze s13 co wiąże się z otrzymaniem rangi Helpera. @Drzyzu @KOSA @Macuk wykonując pracę wzorowo wskoczyli na Helperów Serwerowni HW69. Jestem z Was wszystkich - !!WSZYSTKICH!! bardzo dumna!
  4. @EymiAyame powraca na stanowisko Nowego Helpera s8
  5. @ImxAdy awansował na Moderatora HW. @MateoGaming otrzymuje rangę Nowego Moderatora v1. @Dalmianek awansował na Starszego Helpera.
  6. @Nadia została zdegradowana ze stanowiska Nowego Moderatora @matheo0192 opuszcza stanowisko Starszego Moderatora HW
  7. @Drzyzu @Macuk zasilili szeregi Administracji obejmując stanowiska Nowych Helperów serwera s5
  8. Kierownik eN. Wtorek - 10.12.2019 Godzina: 19 - 20
  9. Halo Halo! Serwery potrzebują Helperów! Zapraszamy do składania podań :)

1. Dracarys

Dracarys

Ja też mogę? 

2. Kostuch

Kostuch

Ja mogę złożyć 

10. @Incognito opuszcza stanowisko Moderatora HW. @Nadia i @nemfy2 awansowali na stanowisko Nowy Moderator HW
  11. Kierownik eN. Piątek - 22.11.19 Godzina: 19 - 20
  12. Moi mili. Bardzo zależy nam abyście dobrze czuli się na naszych Serwerach. Wiem, że czasem ciężko Wam jest złapać kogoś z Administracji wyższej - Moderatorów i mnie Kierownika. W tym temacie Moderatorzy, Kierownik baaa a nawet Właściciel (jeżeli wyrażą chęci i odrobinę wolnego czasu) , będą Was informować kiedy można nas zastać na naszym TS - na "Pogaduchach z Administracją". Będziemy dostępni tylko i wyłącznie dla Was. Oczywiście w razie "w", zapraszamy również Kierownika Team Speak. Przypominam, iż koniecznie należy zapoznać się zarówno z "Regulaminami" oraz "Tabelami kar" na naszych serwerach i TS. Kierownik eN. wtorek - 19.11.2019 godzina: 1900-2100
  13. Zapraszam do składania podań na Helpera poszczególnych serwerów :)

1. Marszol

Marszol

Napisałbym ale nie dostanę się 😂

14. 2. Zamęczył go @Marcel. .
  15. @klasiu zostaje przyjety na stanowisko Helpera s5
  16. Z okazji Dnia Chłopaka
    wiele uśmiechów, a mało złości,
    jak najmniej smutków, dużo radości,
    długich wakacji i moc słodyczy.
    Tego Wam dzisiaj Ciocia eN. życzy :) : * : *

17. @Amerikano @akraian i @Maisteros opuścili skład Administracji.
  18. Zachęcam do składania podań na Helpera:

serwer s1,

s5 - który niebawem będzie miał wipe na nowych zasadach ,

s8, s11 i s13 :)

Administracja TS również potrzebuje miłych, ogarniętych i sympatycznych ludzi :)

19. Ostatnie minuty otwarcia Ankiety dot S5 i długości wipe'u. :) Zapraszamy do zostawienia głosu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...