-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
29
Treść opublikowana przez Dracarys
-
Amadeusz
-
Imperium
-
Igła
-
UWAGA Event zostaje PRZESUNIĘTY na 10.04.2019r na godz 19. Przepraszamy
-
Witam Chciałbym wszystkich naszych graczy zaprosić na EVENT Labirynt. Odbędzie się 10.04.2019r. na serwerze eventowym. Godzina 19.00 IP zostanie podane 1-2h przed eventem. Szukam 8 osób. Początkowo dostaniecie siekierę krzemienną dopiero w środku labiryntu będzie można znaleźć pompy, łuki czy dynamit. ZAPISY : PW na forum napisz swój clan oraz Nick ze steam. na ts3 poproś o mnie- Stalker [mod] lub D4W1D mod lub Kampai [mod] Podstawowe zasady: Należy na evencie słuchać poleceń administracji oraz ich wskazówek. Zakaz używania wszelkich wspomagaczy Zakaz przeklinania na voice Zakaz zabijania każdą bronią kogokolwiek poza terenem eventu. NAGRODY: Za zajęcie 1 miejsce - Evip {1os.} na 7dni - na wybrany przez siebie serwer Obowiązkowo potrzebne są mody żeby brać udział w evencie. Mody są dostępne pod linkiem https://hw69.pl/download Osoby zapisane na event : - reiter THC -lwg stalker LOVE - Django - Marszol JONT - THT Dżony THT - szymus 4fun Hug0 NT - sergej EMS
-
EVENT wojny samochodowe 3v3 29.03.2019
Dracarys odpowiedział(a) na Dracarys temat w Konkursy / Eventy
GRATULACJE 1 miejsce JONT 2miejsce W11 Dziękuje wszystkim za przybycie i zapraszam na nexta -
Witam Chciałbym wszystkich naszych graczy zaprosić na EVENT Wojny samochodowe 3v3 Odbędzie się w piątek 29.03.2019r. na serwerze eventowym. Godzina 19.00 IP zostanie podane 1-2h przed eventem. SZukam 8 drużyn po 3 osoby. IP:178.33.48.204:12222 ZAPISY : -PW na forum napisz swój clan oraz 3 członków -na ts3 poproś o mnie- Stalker [mod] lub D4W1D mod -Należy na evencie słuchać poleceń administacji oraz ich wskazówek. -Zakaz używania wszelkich wspomagaczy -Zakaz przeklinania na voice NAGRODY: Za zajęcie 1 miejsce - Svip {3os.} na 7dni -na wybrany przez siebie serwer 2 miejsce - vip {3os} na 7dni - I I - Obowiązkowo potrzebne są mody żeby brać udział w evencie. Mody są dostępne pod linkiem https://hw69.pl/download Clany zapisane na event : - [ϟ] -4fun - THT - BOR - W11 - JONT - THC - JD - BEJK - JP -CBS -Love
-
CLANY ZAPISANE NA EVENT : - 4FUN - 997 - GK - W11 - JONT - RYJ - [ϟ] PIORUNy -Apoco
-
Witam Chciałbym wszystkich naszych graczy zaprosić na EVENT PVP na pompy. Odbędzie się w piątek 15.03.2019r. na serwerze eventowym. IP zostanie podane 1-2h przed eventem. SZukam 8 drużyn po 3 osoby. ZAPISY : -PW na forum napisz swój clan oraz 3 członków -na ts3 poproś o mnie- Stalker [mod] -Należy na evencie słuchać poleceń administacji oraz ich wskazówek. NAGRODY: Za zajęcie 1 miejsca (3os.) dostaną po 1000 monet do naszego item shop. Obowiązkowo potrzebne są mody żeby brać udział w evencie. Mody są dostępne pod linkiem https://hw69.pl/download IP : 178.33.48.204:12222 prosze wchodzic o 20
-
Witam Narazie nie planujemy robić serwera non steam v2.
-
Ład i
-
Ananas
-
Neo
-
Pies KFC czy MCdonald
-
Ķdfdjbi
-
M4 Dropienie czy budowanie
-
Anakonda
-
Audi Kawa parzona czy rozpuszcza
-
Smok
-
Kamień
-
Ambroziak
-
Ten ESP na środku zajebisty
-
s1 Propozycja Odnośnie Zmiany Lokalizacji Spadania Meteorów
Dracarys odpowiedział(a) na Zzzubbi pytanie w Pytania, problemy
Jestem za Ale jak się da to na wszystkie -
JEStem ZAAA dobrze by było miec jeszcze jednego wiecej moda
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.