- 0
s1 Cofki/Lagi Serwera. Bardzo powazny problem serwera.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
mordka
Witam, chciałbym poruszyć ważny temat w sprawie cofek/lagów na serwerze. Serwer ożył, co oznacza że trzeba zainteresować się serwerem, niestety cofki które powodują zniszczenie całej rozgrywki, pikanie baz jest niemożliwe na online. Cofki oraz lagi na serwerze są nie do wytrzymania, meteory, kruki, albinosy to jest jak dramat. Strzelanie do innych ludzi czasem jest niemożliwe, serwer jest prawie cały czas pełny, czas chyba lub nawet trzeba zwiększyć wydajność maszyny. Serwer po prostu nie wyrabia. Administracja rozkłada ręce a my cały czas ciśniemy nomiego/Madaniego/eymis aby coś zrobili, niestety czas aby Dark zajął się serwerem, my już nie mamy sił do tego, płacimy za vip/svip/evipy a na serwerze prawie nie da się grać. Wchodząc do bazy otwieram drzwi po 3/4 razy aby wejść bo piszę że serwer się zacina. Zaczyna to lekko wkurzać, nie tylko ja tak mam, myślę że gracze tez podpiszą się pod moim postem. Żeby kogoś zabić trzeba wykonać ten sam manewr kilka razy. Czas zareagować na to co się dzieje.
Pozdrawiam Mordziaty.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.