-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
17
Odpowiedzi opublikowane przez Cezary.
-
-
-
1
-
-
----0pqaanjhm[p-'34r5i7uy6
-
q7uyeen
eeeeej.. co raz lepiej

-
1
-
-
Oczywiście, że TS3.
Standardowo:
Kawa, czy herbata? : )
-
1
-
-
kklaj-0w9
no bóg wie co to...

-
1
-
-
-
1
-
-
Ńobe ( imię )

-
-
5
-
2
-
2
-
-
Ja natomiast uważam, że jedyny warp jaki powinien zostać to /warp kula. Z tego co napisał Dark warpy to miala być chwilowa promocja(ok dla vip+ mogą zostać). Ja grając na steamowych serwerach nie odczuwam dyskomfortu, że ich nie ma(wgl nie ma warpów) a przeciwnie, wydaje mi się, że gra jest bardziej przyjemna, bo pojazdy mają jakieś znaczenie.
Na s1 wzamian za posiadanie w nicku hw69.pl dałbym dodatkowego rolla(np. /roll hw69 -który kompletnie nie odbiega od norm zwykłego)
A kolejna moja propozycja dotyczy grupy na steam. Po dołączeniu do grupy na steam umożliwił bym /roll infamy co 6h.
-
1
-
-
raczej nie jest problemem wpisanie komendy
/addfallsite by dodać kilka lokalizacji meteoru.
Czyli teoretycznie meteor można wszędzie ustawić.
-
1
-
1
-
1
-
1
-
-
Ja osobiscie uwazam, ze nie zaslugujesz by tutaj wracac. Dobrze wiem, ze wypelniales obowiazki wzorowo, wiec nie mam sie do czego przyczepic, no ale jednak zdradziles serwerownie za swoim konkurencyjnym serwerem, a po nie wypale chcesz tu wrocic. dlatego uwazam, ze ktos z obecnych helperow z dluzszym stażem powinien dostac awans na moderatora, a Ty powinienes zaczac od nowa jak wszyscy.

-
1
-
6
-
-
17 godzin temu, Gjanko23 napisał:
w tym 2 konta carrego to 179
https://steamcommunity.com/id/aftuafmrlstm
https://steamcommunity.com/id/2375487157623640153532
Wiem ze to do osobnego tematu ale nie chce mi sie tworzyc nowego tematu
A co to ma do tematu? Mam tez podac steam id Toska mk z ktorego wbijal, bedzie 1;1, hipokryctwo

Moze lepiej wypowiedz sie o tym do czego drąży temat, bo nie potrzebnie spamujesz. Jak Ci nie odpowiada zawartosc tego ss ktorego wstawiles to zrob sobie nowy temat i nie wtracaj czegos co nawet nie jest zwiazane z wipe.
@top
Moze byc wipe jak zawsze ale nie mam nic przeciwko jesli ulegnie zmianie.
@Gjanko23 tosiek tak samo gral elo
-
1
-
1
-
1
-
1
-
-
Teraz, !Dark! napisał:
Może sobota rano? Albo wipe 2 razy w tygodniu?
Raczej nie. Ja myślę, że piątek byłby lepszym dniem, bo ludzie po pracy, czy szkole mogli by sobie wejsc i się pobawić np. o 18 czy 19. Co do 2 wipe to calkiem ok pomysl
-
1
-
1
-
1
-
-
-
-
Z takim zacięciem na pewno nikt ;/
-
1
-
-
hmm, walka o to kto wygra

-
1
-
-
-
xDD
-
1
-
-
bedzie bedzie
-
2
-
-
jak to nie xd
-
1
-
-
no co ty

-
1
-
-
-
sieeeeema
-
1
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld itemv2
w Off-Topic
Opublikowano
Zawsze możesz kupić po prostu hurta i grać na steamowych.