Skocz do zawartości
  • 0

Blokada broni

Filipino

Pytanie

Dzisiaj wychodzę z inicjatywą na blokowanie broni do godziny 23, tak jak jest u klauza. Na czym to by polegało? Broń dałoby się mieć jedynie w eq jednak nie dało by się jej dać na pasek interakcji. Bo widzę, że ta blokada kitów działa jakby chciała a nie mogła bo gdy miałem 2 wipy temu svipa to mogłem odebrać kita z broniami po 30 minutach po wipe.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, !Dark! napisał:

Bo na tyle jest ustawiona dla broni XD?

Co nie zmienia faktu, że większość graczy nie umie strzelać z łuku i się cieszą jak zabija z jakiejś usless broni, bo z łuku nie umieją, a tak przynajmniej by się czegoś nauczyli, a nie tylko uczyć się machać kilofem na polankach. Na hurtfunie graczom się to podoba i nie mają z tym problemów, że do 23 każdy tak naprawdę ma takie same szanse na zabicie kogoś. Zresztą jak już blokujesz coś to zablokuj to na więcej niż te ,,30min", i wszystkie kity, na tyle samo.

5 minut temu, jacenty napisał:

To niech się nauczą strzelać z łuku a nie mówić że osoby które utrzymują ten serwer powinny mieć mniej ja uważam że rangi na tych serwerach są drogie co wiąże się z pewnym powiedzeniem klijet płaci to wymaga. Poza tym ktoś zabroni tym wszystkim wielce pokrzywdzonym graczom kupić sobie VIP+ bo według mnie nie 

Najprawdopodobniej poprostu masz kupioną range i miałbyś ból dupy, że nie będziesz mógł sobie wpisać kita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...