Skocz do zawartości
  • 0

Sprawa do En lub !Dark

Dawidok

Pytanie

Witam, chciałbym poruszyć kilka tematów,
Chcialbym tez zaznaczyc ze nie jestem powiazany z zadna ekipa grajaca na waszych serwerach.

Pierwsza sprawa dlaczego jakiś n.helper kicka za nazwe innego serwera w nicku? Skoro każdy dodaje sobie nazwę aby mieć rolla lub kita na danym serwerze a potem wbija na wasz to co musi zmienić nick bo komuś się to nie podoba? To zbanujcie 60% serwera bo ktoś ma nazwe serwera w nicku - takim sposobem nic dziwnego że każdy pisze na grupach że administracja zeszła na psy skoro takie coś odwalają jakieś swierzaki, grałem na tej serwerowni jak ona powstawala w 2016 i takich akcji nie było i nikt nie mial problemu ze ktos mial nazwe serwera w nicku poza tym nikomu sie nie bedzie chcialo zmieniac nicku tylko po to aby pograc na serwerze. Każdego gracza sie szanuje a nie faworyzuje wlasne ekipe tak jak robi obecna administracja (jakiś dawid precel).

Kolejna sprawa dlaczego moderator grozi banem graczom jak napiszą JK lub JESTEM KOZAKIEM? bo ma bol dupy ze jego ekipa jest cienka i nie mozesz przezyc tego ze ktos jest lepszy i wynajduje sobie byle pretekst aby tylko pozbyc sie lepszych graczy? - smiech na sali. Takim sposobem zbanujcie caly serwer bo 90% graczy jest lepszych od was. Wbiłem na 20min na serwer i od razu taka patologia sie dzieje od razu sie odechciewa grać.

Następna sprawa po co administracja hw siedzi na ts skoro ma wyj*bane w centrum pomocy i siedzi sobie na ts ekipowym? Zawsze myslalem ze skoro ma range to powinien pomagac graczom a nie siedziec i i gadac sobie z kolegami a olewac graczy ktorzy przyszli prosic o pomoc lub zalatwic sprawe z administracja.

Mam nadzieje że @eN. lub @!Dark! weźmiecie pod uwage starego gracza hw69 i zrobicie porzadek w innym przypadku opinie o waszej administracji sam wystawie na swojej grupce gdzie jest ponad 5tys ludzi i zobaczymy czy bedzie tak ciekawie. Ponadto wasze posty z reklamą oraz polecaniem serwerów do czasu rozwiązania sprawy nie bedą akceptowane, zrobcie najpierw porządek z administracją dopiero moja grupa bedzie wasze serwery polecać. Tyle ode mnie.

Edit. Nie życze sobie aby jakiś helper lub nowy mod wypowiadał się w tym temacie.
Ps. Czekam ponad 30min już na ts3 administracja z hw dostępna na ts a nikt nie zejdzie porozmawiać.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem bana na 1 dzień za NIC Wszedłem na serwer napisałem że ''Drop wszedł na serwer'' po czym mnie wyrzucili z serwera z banem Przemilczałem ten temat po czym na drugi dzień dowiedziałem się że dostałem bana przez ekipę dlaczego ja ? nie było mnie w tym czasie dlaczego on nie patrzy indywidualnie na ludzi tylko grupowo. Teraz Dostałem bana za nick " Jestem Kozakiem A Mod Cwaniakiem " I to na 7 dni tak się spytam gdzie tu jest Obraza? Niemożna mieć w Nicku JK co oznacza Jestem Kozakiem. Xniv Ma chyba Kompleksy z dzieciństwa albo tak do niego krzyczeli przez okno w domu i dlatego teraz banuje ludzi. 

Dlaczego osoby mało używające swojego mózgu i mające kompleksy są moderatorami serwerów.

Hucker2178 Nie wypowiadaj się bo oczy bolą

Ban, jest w ostateczności po mutach, jezeli administracja widzi, ze mute nic nie dają, to mamy możliwość zbanowania.

Co do głównego tematu, JK wcale nie oznacza „Jebac King” cnie? Tak samo DOSŁOWNY NAPIS „JebacKing” nad jedna baza, administracja tez ma swoje życie i nie siedzi 24/7 przy komputerze, dlatego tez po to jest te forum, tu możecie tak samo sie zgłaszać jak na centrum pomocy, wiadomo tam szybciej, ale jednak te forum nie jest po to, aby „poprostu byc”.

Jezeli jestes z tej ekipy co mysle, widzialem nie raz wasze prowokacje, próby ubliżania ale „Przeciez my ocenzurowalismy, użyliśmy skrótu, to miało inne znaczenie” cnie? Myślicie, ze my jestesmy głupi? Jest spina miedzy ekipa Kingow, a druga, wiec oczywiscie JK jest jednoznaczne w tym sporze :) Według mnie skarga jest do odrzucenia, ale tak jak prosicie poczekamy na wypowiedz eN. Lub Darka

• Kierownik Hurtworld

Po 1 od zawsze na tej serwerowni za reklame innej serwerowni (hw) jest upomnienie i kick. Jestem tu prawie 3 lata i nic sie nie zmienilo. 

Po 2. Cp jest nieczynne. Wiec Administracja nie ma obowiazku schodzic tam do nikogo w sumie bo nikt tam nie wejdzie .

Po 3. Administracja to ludzie. Maja prawo odpocząć od własnie tego typu problemów na cp. 

Po 4 widzac logi i Wasze "Jebać King" nie trzeba być megamózgiem aby w sytuacji gdy spamicie jk wziąść to za obraze. To tak samo jak JJ (jebać jont) ktore rzekomo oznaczalo już jestem. Dziwne bo "zw" nie pisal nikt a nagle kilkanascie osob wrocilo nie wiadomo skad. Nie widze tu w Twoim poscie niczego nie zgodnego z tym vo obowiazuje. Wiec szkoda bylo Twojego zachodu. A jestem kozakiem spamione przez ponad 50% serwera tez jest srednie. Kozak jest jeden ;)

• Właściciel
6 godzin temu, Dawidok napisał:

administracja hw siedzi na ts skoro ma wyj*bane w centrum pomocy

Jest informacja na Centrum Pomocy, że w dniach świąt 24-26 CP jest wyłączone. Każdy chce trochę odpocząć, jak widać na forum jednak reagujemy.

kicka za nazwe innego serwera w nicku?

Zawsze tak było i chyba wszędzie reklamowanie innych serwerów jest zabronione, ponadto są serwery gdzie nawet nie wejdziesz z reklamą w nicku dostając auto-kick. Myślę jednak, że sednem problemu było to, że to była to reklama swojego własnego serwera :D, a nie "zatroskana myśl w imieniu dobra innych graczy". Gdyż dbając tu o jakiś poziom gry i ratując porzuconą przez developerów wersję otrzymujemy:

opinie o waszej administracji sam wystawie na swojej grupce gdzie jest ponad 5tys ludzi i zobaczymy czy bedzie tak ciekawie

czyli grupę po której beztrosko latają linki do cheatów ciągle w ramach tegoż "dbania o grę i graczy"?

napiszą JK lub JESTEM KOZAKIEM? (...) aby tylko pozbyc sie lepszych graczy?

Tzn. cwaniak próbujący znaleźć w administracji idiotów to jest właśnie ten lepszy? Taka wredna polityka ukrócania skrajnie patologicznych zachowań jak widać musi mało komu tu się podobać, gdyż od wielu lat utrzymujemy codziennie jedynie do 300-400 graczy online. Wchodząc na serwer zalecamy zapoznać się z regulaminem, gdyż te serwery to nie znaczy każde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...