Skocz do zawartości

SPOKO ADMINISTRACJA

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WASZA KOCHANA ADMINISTRACJA GRAŁA NA S6 I MIAŁA HAXY GDY PRZYSZEDŁEM Z TYM NA TS3 POWIEDZIELI MI ŻE MAJĄ WOLNE I GÓWNO  ZROBIĄ BO CHCIAŁEM ZGŁOSIĆ ICH RÓWIEŚNIKÓW Z TEAM DODAM TO ŻE NIE GRALI NA SWOICH GŁÓWNYCH KONTACH TYLKO MIELI DRUGIE BO WIEDZIELI ŻE DOSTANĄ BANA 

REASUMUJĄC MACIE FAJNĄ  ADMINISTRACJE ❤️

(psy)

Typ o nicku natalka grał na s6 i miał haxy.

Administracja grała na drugim koncie i też  miała haxy. 

Gdy wbiłem na ts3 i zacząłem przedstawiać całą sytuację powiedzieli mi że mają wolne i nic nie zrobią, 

a potem wydał się że grali na serwie bo wiedzieli o całym zajściu a nikogo więcej nie było na ts3 nie było tylko ja sam jako pierwszy pod konfidenciłem.

• Właściciel
24 minuty temu, szymon7211 napisał:

nie wcale dowodów nie miałem typ był na servie i to wam mówiłem 

To nie dowód. Ciężko sprawdzać każdego za każdym razem jak tylko ktoś sobie zażyczy. Robisz screena/filmik z klarownymi dowodami i nie będzie problemu z nawet szybkim zbanowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...