-
Content Count
16 -
Last visited
-
Saszka9977 started following [Odrzucone][TS3] TazorYT, [Rozwiązane]Problem z grafiką po aktualizacji Win / Artefakty, [Odrzucone][Helper] Carry and and 3 others
-
[Rozwiązane]Problem z grafiką po aktualizacji Win / Artefakty
SqzLeem replied to question's Saszka9977 in Questions, problems, suggestions
Jakie masz podzespoły w komputerze ? albo inaczej ,podaj model karty graficznej -
Nick na forum: Saszka9977 Nick w grze: Carry Imię: Michał Wiek:18 Mikrofon: Jest Mutacja: Jest Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: Bardzo dobra Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5-6 h dziennie Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie ,ale lubię nowe wyzwania Coś o sobie: Uczę się w technikum o profilu technik poj. samochodowych ,jestem miłośnikiem motoryzacji , lubię komputery ,elektronikę. Moim hobby są gry komputerowe i majsterkowanie Dlaczego ty: Brak helpera na serwerze , sądzę ,że przydałby się ktoś kto się tego podejmie , a z racji iż zakupiłem oryginalną wersję gry ,będę tam bardzo częstym bywalcem
-
piernika...
-
nieskazitelnie piękna...
-
biedronki...
-
grałem 2 wipe temu ,ze wzgledu na atmosfere i brak helpera ,przestałem ,mam zamiar od weekendu wrócić do czynnej słuzby Nick taki jak podałem w podaniu :> Dla pewności jak chcesz mogę wejść na serwer
-
Poszło.
-
Nick na forum: Saszka9977 Nick w grze: Carry Imię: Michał Wiek: 18 Mikrofon: Posiadam Mutacja: Jest Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: Bardzo dobra Czas jaki możesz poświecić serwerowi: od 2 do 8h dziennie Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale jestem żądny nowych doświadczeń , tak więc składam to podanie ;) Coś o sobie: Lubię grać w gry , moim hobby jest motoryzacja i informatyka ,z zawodu jestem mechanikiem :) Dlaczego ty: Dlatego ,iz za każdym razem gdy wchodzę na ten serwer to widać jeden wielki rozp****ol na chacie ,i raczej przydała by się osoba która wnosła by troszkę dyscypliny na tym serwerze :) Pozdrawiam !
-
zanieść na własnych plecach aż do stóp Mt.Everest...
-
karoserie do rozbiórki...
-
kretę w poszukiwaniu ...
-
szefostwo drużyny hw69 i postanowili...
-
przyłaczyć się do drużyny actimela ...
-
s7 [Rozwiązane][Propozycja] Przedłużenie wipe
asdasdasdsdasdasd123 replied to question's Saszka9977 in Questions, problems, suggestions
Też się pod tym podpisuję ,nie można nawet dobrze się rozbudować. -
Polecam użytkownika !
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.