- 1
s2 [Rozwiązane]PROPOZYCJA ZMIANY S2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Sevi2000
Witam wszystkich bardzo serdecznie według mnie serwer s2 ma zbyt wiele ułatwień i nie rozumiem czego wipe jest co miesiąc. Według mnie najlepiej by było jeśli wipe był by co 2 tygodnie w piątek. CI którzy głosowali na forum za wipem co miesiac stracili juz swoje bazy
i stwierdzili ze nie będą grać. Według mnie meteor jeszcze ujdzie może zostaćale te expy podwojne skoki dla mnie jest za dużo ułatwień wolał bym żeby był to normalny classic z metorem gdzie wipe by sie odbywał częsciej niz co miesiac poniewaz sa tacy ludzie ze jak straca swoje bazy wychdza i wracaja dopiero za miesiąc czyli wipe i tak trwa max tydzien. Więc według mnie miesiąc to jest poprostu zła opcja i ulapszanie tego serwera no i roll i tak ten roll nic nie daje może zostac ale wolał bym żeby to był trudny classic a nie jak prawie x3 z góry dziękuję z wyrozumiałość pozdrawiam gracza Sir Lisu który stara sie o wipe co miesiac a gfdy straci swoja bazę po 2 dni po wipe nie gra 
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.