-
Content Count
27 -
Last visited
-
Days Won
6
RONX last won the day on October 8 2021
RONX had the most liked content!
Community Reputation
32 PrzyjaznyAbout RONX
-
Rank
Bywalec
Hurtworld
-
Nick w grze
|☞★zѕтғ★☜| RONX
-
Znajomość gry
-
Czas gry
~4000h
Recent Profile Visitors
-
RONX started following [Propozycja] Monety za topki, [Odrzucone][Propozycja] Dodatkowy home za lvl, [Odrzucone]Propozycja zwiększenia dropu ammo do Karabinu and and 1 other
-
s5 [Odrzucone][Propozycja] Dodatkowy home za lvl
a question posted RONX in Questions, problems, suggestions
Witam, wydaje mi się że przyjemnym dodatkiem do lvl, byłby dodatkowy home nawet na tym 30 lvl ( może być wyższy). Ktoś pewnie napisze że jak posiada się Vipa to będzie się mieć 7 homow, wydaje mi się że dużo mu ten jeden home nie zmieni, przy okazji mało kto wbija szybko 30 lvl np. Teraz jest 4 dzień wipe a nikt takiego nie posiada. Takie urozmaicenie sprawiłoby, że nie tylko ci co wydają pieniądze maja korzyści. Fajnie byłoby dostać za sumienną grę taką nagrodę. Zapraszam do dyskusji -
s1 [Odrzucone]Propozycja zwiększenia dropu ammo do Karabinu
Witam, wpadłem z propozycja zwiększenia ammo do karabinu, częściej na hangarach znajdowałem deto niż ammo do karabinu , tragedia z tym, inne ammo dropi i nie ma z tym problemu. -
s1 ZWIĘKSZENIE DROPU AMMO DO POMPY S1
KLUCZBI replied to question's RONX in Questions, problems, suggestions
Dobry drop, bardziej się szanuje te ammo a nie lata i strzela we wszystko co się rusza. Jak się chwile posiedzi na hangarach to nie ma problemu żeby nadropić sporo. -
Raczej da się to jakoś ogarnąć, jak nie da rady to za topki których nie da się oszukać.
-
Może jakieś monety na sklepie za topki na serwerze ? Zwiększy to rywalizacje na serwerze ;D
-
RONX started following [Odrzucone][Propozycja] Zwiększenie dropu nasion owronga
-
s1 [Odrzucone][Propozycja] Zwiększenie dropu nasion owronga
Witam, nie wiem jak u innych ale u mnie największym problemem na serwerze jest zdobycie owrongów. Dokładniej moja propozycja jest taka żeby zwiększyć drop nasion owronga. -
s1 S1 RaidBlock z soboty na niedziele?
TermI replied to question's RONX in Questions, problems, suggestions
Kto nie będzie chciał bazy stracić to będzie grał, proste. -
Proszę o rezerwacje klanu ;D Nazwa klanu: ZSTF Założyciele: |☞★zѕтғ★☜| RONX |☞★zѕтғ★☜| Dzejo |☞★zѕтғ★☜| King96 |☞★zѕтғ★☜| SkarpetyMocy
-
-Nigdy cie na serwerze nie widziałem a gram od tu bardzo długo
-
s1 [Odrzucone] [Propozycja] Automatyczne przepalanie
Witam Chciałbym zaproponować żeby na serwerze s1 wprowadzone zostało automatyczne przepalanie, nie będzie to miało kluczowego ułatwienia w grze tylko szybciej będzie można przepalać różne surowce i nie będzie trzeba czekać długiego czasu żeby się one przepaliły. Sprawi to że rozgrywa stanie się bardziej przyjemniejsza, bo przecież chyba nikt nie lubi czekać obok pieca aż przepalą mu się wszystkie surowce. -
Pochwała dla @Incognito za sprawną pomoc
-
Habababa bawi cie ta propozycja ?
-
s1 [Sprawa z tabliczkami]Przeprosiny WEED+REKT
Kubowsk1e replied to topic's RONX in Dyskusje / Osiągnięcia graczy
Dołączam sie do przeprosin. nick:☞★яєкт★☜ RONX -
s1 [Sprawa z tabliczkami]Przeprosiny WEED+REKT
Kubowsk1e replied to topic's RONX in Dyskusje / Osiągnięcia graczy
Dołączam sie do przeprosin. nick:☞★яєкт★☜ RONX -
Dołączam się do przeprosin.Wiec przepraszam wszystkie wyżej wymienione ekipy
-