- 0
itemv2 Raidblock s12 (v2)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
IFlorek
Przychodzę z propozycją dodania raidblock'a na serwerze s12 na pierwszy dzień wipe'a. Na przykład od startu do godziny 12 następnego dnia. Myślę ze zmieniło by to sytuacje na serwerze i w drugi dzień wipe'a by grała większa liczba graczy.
Również chciałbym poruszyć temat raidblock'a który w tym momencie jest na serwerze, ponieważ wygląda to tak ze gdy postawi się c4 to racja ze nie można się wytepać ponieważ pisze ze "Jesteś niedaleko niedawnej eksplozji" lecz gdy c4 wybuchnie to po około 10-20 sekundach można z powrotem budować i zabudować wszystko co zostało zniszczone i raid zaczyna się od nowa.
Jest tez sprawa raidblock'a gdy wierci się wiertłem , wydaję mi się ze raidblock powinien być dłuższy ponieważ wygląda to tak ze po około 1 minucie można spokojnie wytepać z itemami.
Mam nadzieje ze mój pomysł zostanie wzięty pod uwagę.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.