Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Kampai

Kampai

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: ϟ Kampai
  • UniqueID: zAanJ4G/nyTfOp+GFwtLBtdDgo8=
  • Pierwsza Wizyta: W 2016 roku, ale nie pamiętam dokładnej daty
  • Data urodzenia: 28.09.2001
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 8
  • Kariera na TS3: Posiadałem własne serwery teamspeak oraz pełniłem funkcje Admina na waszym serwerze.
  • Dlaczego ten TS?: Wybrałem tego teamspeak'a ponieważ, posiadam tutaj N.helpera. Używam go na co dzień w celu pomagania i rozmawiania z ekipą. 
  • Rozmiar buta:  43
  • Kilka słów o sobie:  Tak, jak większość wie mam na imię Kacper. Mieszkam w województwie mazowieckim. W wolnym czasie spędzam czas na Teamspeak'u przy czym grając w gierki. Jestem osobą cichą oraz opanowaną, ale czasami każdemu może podnieść się ciśnienie. Interesuje się elektroniką samochodową oraz grami komputerowymi.
  • Czas na TS:  Od 2-4h, nie raz nawet więcej.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  Nic bym nie zmienił, ponieważ według mnie jest wszystko dobrze zrobione.
  • Co chciałbyś robić: Oczywiście, pomagać innym oraz nie nadużywać swojej posady.
  • Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera
  •  
  • Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...