Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] bakuu1337

bakuu1337

Rekomendowane odpowiedzi

· Nick: bakuu1337
· UniqueID: SmcC7+7TZRozqYYL4bjKNirrESg=
· Pierwsza Wizyta: 10.01.2021 
· Data urodzenia: 10.02.2004
· Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9/10
· Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 7/10
· Kariera na TS3: Jakiś czas temu pełniłem funkcję Admina, a dokładniej byłem w Zarządzie, był to zwykły ts dla graczy. 
· Dlaczego ten TS?: Tak naprawdę wybrałem tego ts'a dlatego, że udało mi się dołączyć do Administracji HW, ale po jakiś czasie zobaczyłem, że ten serwer jest bardzo dobrze zrobiony.
· Rozmiar buta: 1337
· Kilka słów o sobie: Nazywam się Maciej i mam 17 lat. Chodzę do Liceum i jestem w 2 klasie. W wolnym czasie gram w różne gierki lub wychodzę na rower. 
· Czas na TS: +/- 6h
· Co zmieniłbyś na Serwerze: Z mojego punktu widzenia, czyli użytkownika jest wszystko dobrze zrobione. 
· Co chciałbyś robić: Ogólnie pilnowanie porządku na serwerze, i to zależy do czego miałbym permisje. 

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Bakuu często siedzi na tsie zmutowany gdy wchodzę na centrum pomocy jest zawsze on online i zawsze nie wchodzi... jeżeli poprawi aktywność na centrum pomocy i ogl na tsie może być adminem ts3 :) a i chciałbym jeszcze dodać ze to jest słaby argument ze od kiedy jesteś helperem dopiero zacząłeś lubić i drugi argument też słaby  dużo tsów podobnie wygląda  i to że dobrze zrobiony to co to znaczy a co gdyby miał 20 kanałów tylko chciałbyś być według mnie podałeś słabe argumenty nie ma żadnego dobrego argumentu żebyś ty był tym adminem ts3 każdy mógłby napisać w podaniu że lubi tego tsa itp i co od razu miałby dostać to jest na takiej zasadzie że ja bym mógł tak napisać i to dostać a nie siedzę tam długo co z tego że jesteś te pare godzin jak siedzisz wyciszony i gdy przynajmiej ja wchodziłem na centrum pomocy nie było znaku życia od twojej strony... Jeżeli chcesz tego admina ts powinieneś się wykazać czymś przynajmiej aktywnością na innych kanałach a nie na swoim zmutowanym to tyle z mojej strony Pozdrawiam :)

Dobra powiem ci tyle gdy piszesz na serwerze ''Bakuu Wbijesz na tsa pilne'' on nie ma obowiazku wbijac jak masz sprawe to wbijaj cp,

Gdy wbiłem ci się spytać o co chodzi powiedziałeś ze ważne bakuu wbił do ciebie a ty mówisz ze Chcesz aby ci pomógł w ''7  Days To Die'' i sobie z nim gadasz co ta sprawa nie jest ani troche nie jest ''Pilne, ważne''. Poza tym Bakuu nie będzie wbijał na każde twoje zawołanie :D 

Pozdrawiam!!  Jestm na tak Dlatego że Bakuu jest bardzo aktywny na ts3, Kiedyś pełnił już taką funkcję na ts  na którym ja też byłem adminem  Bakuu Pełnił tam funkcje developera,Szefa. Uczył mnie wszystkiego :D

Godzinę temu, xkon napisał:

Dobra powiem ci tyle gdy piszesz na serwerze ''Bakuu Wbijesz na tsa pilne'' on nie ma obowiazku wbijac jak masz sprawe to wbijaj cp,

Gdy wbiłem ci się spytać o co chodzi powiedziałeś ze ważne bakuu wbił do ciebie a ty mówisz ze Chcesz aby ci pomógł w ''7  Days To Die'' i sobie z nim gadasz co ta sprawa nie jest ani troche nie jest ''Pilne, ważne''. Poza tym Bakuu nie będzie wbijał na każde twoje zawołanie :D 

Pozdrawiam!!  Jestm na tak Dlatego że Bakuu jest bardzo aktywny na ts3, Kiedyś pełnił już taką funkcję na ts  na którym ja też byłem adminem  Bakuu Pełnił tam funkcje developera,Szefa. Uczył mnie wszystkiego :D

Słuchaj powiem ci tak że to nie chodzi o sytuacje z 7 Days to die tylko miałem poważny problem z launcherem a moderatorzy za często nie wchodzą na cp więc pare razy prosiłem żeby wbił miał na mnie wyrąbane gdy prosiłem go o pomoc więc nie powinieneś się udzielać + powiedziałem fakt że te argumenty są słabe bo to jest prawda to że ktoś napisał że lubi ten ts to co odrazu admina ma dostać to by było bez sensu na przykładzie np twoim ty byś napisał że lubisz tego ts i ci się podoba bo jest fajnie zrobione itp itd i co za takie coś admina ma dostać szanujmy się za takie coś admin ts3 powinien być przynajmiej aktywny na cp itp i nie być zmutowany cały czas na swoim kanale więc nwm po co się udzielasz do mojej opini Pozdrawiam. 

• Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...