Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Szybszy wipe na s1

Ukasz4321

Szybszy wipe na s1 w Piatek  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Szybszy wipe na s1 w Piatek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wam powiem tak cały czas chcecie wipe albo co 14 dni albo co 7 potem 10 sorry nie zgodzę się zostało uzgodnione że 10 dni i Tak niech będzie  ja jestem na nie jeśli nawet bym bazy nie miał jak wejdę  bo co wipe inny problem z wipe ale jak wam się uda to trudno przeżyje jeżeli chodzi żeby to nie był poniedziałek proponuję niedzielę najwcześniej ale popołudniu 

17 godzin temu, HabaBaba napisał:

@Ukasz4321 Dlaczego wyzywasz innych dobrze gadają  popieram każdemu pasują wipe o 15 każdy ma szanse 

JA wyzywam kogo niby wez ty sie człowieku lepiej ogarnij !

6 godzin temu, hansuxD napisał:

Ja wam powiem tak cały czas chcecie wipe albo co 14 dni albo co 7 potem 10 sorry nie zgodzę się zostało uzgodnione że 10 dni i Tak niech będzie  ja jestem na nie jeśli nawet bym bazy nie miał jak wejdę  bo co wipe inny problem z wipe ale jak wam się uda to trudno przeżyje jeżeli chodzi żeby to nie był poniedziałek proponuję niedzielę najwcześniej ale popołudniu 

Mi tylko chodzi zebył wipe nie był w poniedziałki Bo w tedy kazdy czas nie bedzie miec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...