Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Szybszy wipe na s1

Ukasz4321

Szybszy wipe na s1 w Piatek  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Szybszy wipe na s1 w Piatek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, HabaBaba napisał:

Poczytaj w pytania problemy propozycje to ile piszesz z tą ankietą 

A nie widzisz mnie bo gram pod innym nickiem i na innym steam a na helpera wchodzę jak trzeba kogoś ukarać albo nie ma helpera 

XDDD Wypominasz co było z kilka miesięcy temu.Nie będę się kłócić bo to niema sensu .No to nie lepiej żebyś sie zwolnił z helpera na s1 a w te miejsce by przyszła bardziej aktywniejsza osoba. Gracze zdecydują czy chcą wipe czy nie. Jak na razie jest 6 do 1 życzę powodzenia.

1 minutę temu, HabaBaba napisał:

Może zamienimy się ja odejdę z s1 i ty na to miejsce wejdziesz i zobaczymy czy jesteś taki wygadany jak na forum 

Ja zaproponowałem. A ty już pokazujesz jaki jestes . I to po pierwsze propozycja na przyspieszenia wipe ,a nie jakas dyskusja . Jak chcesz powymieniac jakies słowa co do mnie zapraszam na ts.

Jestem na NIE 
Poważnie wcześniejszy  wipe?? był dopiero 4 dni temu nie przesadzajmy... grajmy do końca a nie poddajemy się bo coś nie wyjdzie i odrazu wipe szybciej. Według mnie to głupota,ponieważ to było by nie fajnie w stosunku do graczy którzy grają coś już sobie osiągaja i nagle ma to wszystko przepaść?? bezsensu. 
Stanowczo na NIE

22 minuty temu, ManiekSDL85 napisał:

Jaki szybszy Wipe.... graj a nie tworzysz kocopały...

Farmazony xD tydzien ci chyba wystarczy i jeszcze dotego wipe w poniedziałek xD

28 minut temu, blackearl napisał:

Nie, chyba was dzieciaczki w piszczelach gnie. Wipe był 4 dni temu, baz do pikania jest sporo, graczy jest około 40.

Dzieciaku Utkaj tam, do piatku jeszcze 2 dni to mozesz cały serwer zrajdowac i za 2 dni to moze byc mniej osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...