Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Przekazania dla ekip s1 :D pozdro

Raper_z_osiedla

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko a ja przepraszam ze mówiłem ze to wy ale po wierszykach tak myślałem ale nie doczytałem ostatniej i potrafię się przyznać do błędu ale mnie aż zagotowało i dobrze ze nie mam czasu bo bym ich zniszczył na serw oczywiście na czacie a tego nie chce bo sam widzisz kubowski ze przegięli bo na grze można się nie lubić czy denerwować ale szacunek każdy powinien jakiś mieć przynajmniej ja tak uważam choć nie powiem ze raz mnie poniosło i tego już nie powtórzę xd 

• Kierownik Hurtworld

Nie wiem jak to ująć w słowa..

Głowa w dłonie mi się chowa..

Raper myślał, że "rapuje"

Wyszły mu bazgroły.

Zamiast siedzieć na HW

W te pędy do szkoły!

Inne klany rozgniewane

Czują oburzenie

Moderator się raduje:

Będzie uderzenie.

Polecimy tu z permami jak nie będzie winnych

Nie wejdziecie tu latami lecz zjawią się inni.

Albo tu ich przepraszacie

Wyznając pokorę

Albo zamiast na HW

siedzieć będziecie w szkole!

Widze ze En tu rapsy zapodaje .

To i WOLF teraz cos wyznaje. 

Plan Był taki by Obrazic Ekipy.

I wyjsc z tego bez Lipy.

Niestety ekipy sie pogniewaly. 

No i zaczeły sie Przypały.

Wolf sprzedaje Golfy i rapuje.

Za Hu* przeprosin nie przyjmuje

My Tez cierpielismy za Wyzywanie

Prosze administracje by brala sie za banowanie

Jak tu hansu zarapuje to bana dostanie za te h... 

czy to weed czy to rekt zachowanie nie ladnie

i pozbyć się ich  na serwerze w mik bo serwer s1 przyciągał mnie zawsze ale ostatni odpycha 

bo patologia przybyła nie da się grać ani grzecznie stać bo zaraz spam na czacie ze ktoś tam kogoś wyzywa nie ładnie admini pracują ciężko ale ciagle przychodzi jakieś dziecko szkoda ze nie mam adma bo mieli byście  przekichane 

przeprosin za wyzwanie  tylu ekip nie przyjmę 

bo to już było nie ładne raz ze tyle ekip

to na forum dodałeś to dziadzie jedyne co ci obiecam to ze cię na serwie znajdę a wtedy w budzie zamknę i poproszę serwer ładnie by cię nie karmić bo tak nie ładnie i będziesz przykładem ze zwierzynę i hamstwo zamyka się 

szybko w klatce xd tak na szybko pisałem xd

Witam graczy, Jestem z ekipy weed i powiem tyle w temacie ze nie macie dowodów że to my ponieważ na ch.. mieli byśmy pisać na siebie? a po 2 to punkt 10 tam sa osoby które napisały to a i HabaBaba mówiłeś że napisał  to jakiś klamka czy coś w tym stylu po 1 na totemach go nigdy nie było i ze miał nick "rozpierdalacz" ja to sprawdziłem i nie miał takiego nicku więc nie macie na nas haka 

dodam jeszcze że ta osoba która to wstawiła napisała Przekazania dla ekip s1   :D pozdro więc po co mieli byśmy na siebie pisać takie coś???

a i chciałem dodać że to ekipa rekt pytała się nas czy znamy jakieś znane ekipy ja myślę że im sie juz nie chcialo grac na s1 to postanowili że zrobią tak że my dostaniemy bana i oni 

a i chciałem dodać że to ekipa rekt pytała się nas czy znamy jakieś znane ekipy ja myślę że im sie juz nie chcialo grac na s1 to postanowili że zrobią tak że my dostaniemy bana i oni 

Ja jako lider ekipy deto domagam się bana dla tej ekipy przegieliscie ciagle zaczynacie i szukacie zaczepek ale te wierszyki nie sa na miejscu i nie traktuje tego na zżarty bo za dużo ekip napisanych oraz jedna osoba od was chciała startować na stanowisko helpera sorry tym razem   przegieliscie i nie widze cie na tym miejscu  jeżeli nie zostaną ukarani sam zaczne robic to samo bez prawa muta lub banna 

My polecielismy za Czat. I jak bysmy cos takiego postawili napewno tez by grozil ban . Dlatego Bardzo prosze o usuniecie takiej PATOLOGI Z SERWERA . Nie daruje im tego . Jesli ta ekipa Bd dalej Grac na tym serwierze juz mowie z miejsca Ekipa wolf przestaje grac Ten serwer powoli staje sie tak patologiczny ze szkoda słow .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...