Skocz do zawartości

[Przyjęte][Propozycja] Wipe na s2 oraz usunięcie stakes fill

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, przychodzę z propozycją wipe na s2.
Moją propozycję motywuję brakiem nowych osób na tym serwerze oraz coraz mniejszym jego zainteresowaniu myślę, że wipe bez stakes fill przyprowadziłby nowych graczy. Aktualnie większość ludzi grających na tym serwerze ma 2-3 mainy więc, żeby ich zrajdować potrzeba coś koło 150c4. Usunięcie stakes fill przyczyniło by się do tego, że graczę musieli by zacząć odmurowywać swoje mainy, żeby je uzupełniać co nie każdemu by się chciało, byłoby więcej baz, ludzie siedzieli by dłużej na serwerze, bo nie wystarczyłoby wejście na serwer i wpisanie /stakes fill 

• Like 1
  • !Dark! promuje ten temat
W dniu 21.07.2024 o 21:51, seszela napisał:

Hejka, przychodzę z propozycją wipe na s2.
Moją propozycję motywuję brakiem nowych osób na tym serwerze oraz coraz mniejszym jego zainteresowaniu myślę, że wipe bez stakes fill przyprowadziłby nowych graczy. Aktualnie większość ludzi grających na tym serwerze ma 2-3 mainy więc, żeby ich zrajdować potrzeba coś koło 150c4. Usunięcie stakes fill przyczyniło by się do tego, że graczę musieli by zacząć odmurowywać swoje mainy, żeby je uzupełniać co nie każdemu by się chciało, byłoby więcej baz, ludzie siedzieli by dłużej na serwerze, bo nie wystarczyłoby wejście na serwer i wpisanie /stakes fill 

Też jestem za wipe na serwerze, od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje... Jakiś czas temu grałem przez chwilę i przez cały dzień były maksymalnie chyba trzy osoby włącznie ze mną....

I zmienić infini wipe na wipe co 30-60 dni... Bo co z tego że jest infini wipe i masz pięknie rozbudowaną baze jak nie ma co rajdowac czy nawet postrzelać się z kimś 

W dniu 22.07.2024 o 01:06, !Dark! napisał:

Bez stakes fill uważasz, że było by jeszcze więcej baz?

Nie, uważam, że bez stakes fill nie byłoby ekip które mają po 2-3 mainy i nie musza się o nic więcej martwić jak wejście na 3 minuty na serwer i wpisanie /stakes fill
Tak to każdy kto chciałby miec więcej mainów musiałby wejśc na serwer, odmurować totemy, uzupełnić, co zmusiło by ich do dłuższej gry albo zrezygnowania z posiadania tylu mainów.
A myślę, ze sam wipe przyciągnał by nowych graczy i zmieniłbym okres wipe z Infini na np. 3-6 miesięcy

11 godzin temu, !Dark! napisał:

Na próbę można usunąć komendę stakes fill z serwera s2 (x1). Byłby to już jakiś pretekst do zrobienia tam WIPE. Tylko czy na pewno wszyscy grający na tym serwerze tego chcą?

Ale tam w ciągu dnia grają 2-3 osoby, jakiś typ co ma tam najwiecej godzin na serwerze jak ja gralem ostatnio wchodzil dosłownie z 3 razy w ciągu dnia na serwer na 2-3 minuty i wychodził... to kto ma nie chcieć wipe? 

według mnie lepszym pomysłem byłoby usunięcie dropu kory z palisady - umożliwia to na robienie niewyobrażalnej ilości beny przez graczy którzy tylko farmią drewno. Stakes fill nie jest problemem, tylko materiały dzięki którym można budować tyle baz...
Dodatkowo fajnie by było zablokowanie stawiania skrzynek jakoś bardzo wysoko i na końcu mapy albo napro... ludzie chowają itemy i sadzi się puste mainy a ich skrzynki na napro są zauważalne z bardzo małej odległości

Albo np usuniecie kory z palisad + usunięcie stakes fill i dodanie np z rangą evip by też się serwer opłacał... ale przed zrobieniem wipe fajnie by też było dostosować drop z krukow, budy, może jakiś respik albinosów dodać?

Wipe git opcja. Pozdro

14 minut temu, Xaderen napisał:

według mnie lepszym pomysłem byłoby usunięcie dropu kory z palisady - umożliwia to na robienie niewyobrażalnej ilości beny przez graczy którzy tylko farmią drewno. Stakes fill nie jest problemem, tylko materiały dzięki którym można budować tyle baz...
Dodatkowo fajnie by było zablokowanie stawiania skrzynek jakoś bardzo wysoko i na końcu mapy albo napro... ludzie chowają itemy i sadzi się puste mainy a ich skrzynki na napro są zauważalne z bardzo małej odległości

Albo np usuniecie kory z palisad + usunięcie stakes fill i dodanie np z rangą evip by też się serwer opłacał... ale przed zrobieniem wipe fajnie by też było dostosować drop z krukow, budy, może jakiś respik albinosów dodać?

Z korą z palisady czy bez i tak was rozjebiemy ez

9 godzin temu, VerSus napisał:

Wjebać zakaz podwieszakow żeby się nie budowali jak pizdy, i drop deto lekko zmniejszyć bo ostatnio w ciągu 1h znaleźliśmy z bratem 5-6 deto 

Deto to kwestia farta... tutaj nic bym nie zmieniał. Wystarczająco ciężko jest o deto

Edytowane przez AdekST17
W dniu 24.07.2024 o 12:59, !Dark! napisał:

Na próbę można usunąć komendę stakes fill z serwera s2 (x1). Byłby to już jakiś pretekst do zrobienia tam WIPE. Tylko czy na pewno wszyscy grający na tym serwerze tego chcą?

Chyba każdy kto tam gra już sie wypowiedział więc jaka jest decyzja?

Też się zgadzam, usunięcie palisad lub kory z palisad utrudni uzupełnianie maszyn itd. Bazy tak szybko nie beda się budować itd.
Usunąć jeszcze /stakes fill i jak dla mnie wszystko cacy
Mozna robić wipe nawet zaraz, tymbardziej, że teraz jeszcze wakacje to co niektórzy (Nie wszyscy) mają więcej czasu, a może też wejdą nowi gracze młodsi

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Propozycja] Wipe na s2 oraz usunięcie stakes fill
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...