Skocz do zawartości

seszela

Użytkownik
    17
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Ostatnia wygrana seszela w dniu 8 Listopada 2025

Użytkownicy przyznają seszela punkty reputacji!

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia seszela

1. Nie jestem za dodaniem meteorytu na ten serwer. Jebac was Ekipa MVP jest skurwiałą masówką która chce to przejmować
  2. Mi też WIPE nawet i teraz nie przeszkadza, myśle, że większości osób nie przeszkadza, ale to zalezy od własciciela, jak minimum 2 tygodnie no to fajnie jakby ogłoszenie poszło zaraz albo w następny piątek wipe może. @ VerSus @ !Dark!
  3. 20 Osób w jednym momencie to i tak całkiem sporo jak na taki serwer (ale wydaje mi się, że będzie więcej), nie oszukujmy się. 20 osób w jednym momencie = jakieś 3 razy tyle ogólnie grających Usunięcie palisad, bo ich i tak nikt nie używa do niczego więcej niż tego przerabiania drewna na korę No i chyba wszyscy czekamy na informację o WIPE, najlepiej za 2 tygodnie albo szybciej, póki jak widać zainteresowanie jest tym wipem
  4. Też się zgadzam, usunięcie palisad lub kory z palisad utrudni uzupełnianie maszyn itd. Bazy tak szybko nie beda się budować itd. Usunąć jeszcze /stakes fill i jak dla mnie wszystko cacy Mozna robić wipe nawet zaraz, tymbardziej, że teraz jeszcze wakacje to co niektórzy (Nie wszyscy) mają więcej czasu, a może też wejdą nowi gracze młodsi
  5. Jak dla mnie opcja stakes fill do wyrzucenia dla każdego, usunięcie kory z palisady też całkiem spoko, mniej beny do maszyn jak kolega wyżej napisał, no i ten wipe co jakieś 4-6 miesięcy skrócenie niż noWIPE. No i przydałby się WIPE, żeby zacząć to wszystko od nowa
  6. Krok w strone usunięcia komendy to już coś, tak jak mówiłem, Gracze wchodzą na 3 minuty wpisać /stakes fill ew. sprawdzić czy wszystkie bazy stoją i wychodzą. Dorzucić do tego wipe i napewno liczba graczy się zwiększy, tymbardziej bez tego stakes
  7. Nie, uważam, że bez stakes fill nie byłoby ekip które mają po 2-3 mainy i nie musza się o nic więcej martwić jak wejście na 3 minuty na serwer i wpisanie /stakes fill Tak to każdy kto chciałby miec więcej mainów musiałby wejśc na serwer, odmurować totemy, uzupełnić, co zmusiło by ich do dłuższej gry albo zrezygnowania z posiadania tylu mainów. A myślę, ze sam wipe przyciągnał by nowych graczy i zmieniłbym okres wipe z Infini na np. 3-6 miesięcy
  8. Hejka, przychodzę z propozycją wipe na s2. Moją propozycję motywuję brakiem nowych osób na tym serwerze oraz coraz mniejszym jego zainteresowaniu myślę, że wipe bez stakes fill przyprowadziłby nowych graczy. Aktualnie większość ludzi grających na tym serwerze ma 2-3 mainy więc, żeby ich zrajdować potrzeba coś koło 150c4. Usunięcie stakes fill przyczyniło by się do tego, że graczę musieli by zacząć odmurowywać swoje mainy, żeby je uzupełniać co nie każdemu by się chciało, byłoby więcej baz, ludzie siedzieli by dłużej na serwerze, bo nie wystarczyłoby wejście na serwer i wpisanie /stakes fill
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...