Skocz do zawartości

VerSus

Użytkownik
    17
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

1

Ostatnia wygrana VerSus w dniu 21 Lipca 2022

Użytkownicy przyznają VerSus punkty reputacji!

Hurtworld

• Nick w grze
    VerSus
  • Znajomość gry
  • Czas gry
    duzo

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia VerSus

1. Pisał dark w poniedziałek chyba że ewentualny wipe za 2-4 tygodnie dopiero
  2. Jaki problem osoby budującej się? Podwieszaki w 95% przypadków robią obecnie za odro przy mainach, taki podwieszak to bardzo duże ułatwienie dla osoby broniącej się przed rajdem mimo że i tak można się murować podczas rajdu...
  3. A po co robić odro w podwieszaku jak nie ma komendy /home, do maina się nie tepniesz... Najwidoczniej musisz być jedną z p**** które się w podwieszaku budują, dla mnie to od zawsze jest czyste fra****two, jak łeb zbuduję bazę na 1-3c4 ale musisz zrobić ich 20-25 żeby się podsadzić... Zbudujcie się na ziemi/skale jebnijcie sobie mur i tyle
  4. Dlatego chce wipe w ten piątek bo od następnej soboty mam urlop dwutygodniowy i miałbym sporo czasu żeby pograć na takim x1 dropie... Za dwatygodnie też jeszcze będzie w miarę git, ale jak będzie już później to nie będę nawet startował niestety przez pracę, nie będzie mi się opłacać grać na x1 po 1-2h dziennie
  5. Po dwóch dniach i tak będzie 20 osób max, taka już natura hurta
  6. Też bym pograł takiego oficjala na zwykłym diemenslandzie ze statkiem itd.
  7. Wjebać zakaz podwieszakow żeby się nie budowali jak pizdy, i drop deto lekko zmniejszyć bo ostatnio w ciągu 1h znaleźliśmy z bratem 5-6 deto
  8. No tylko zobacz ile z tych osób "gra"... Wejście na 3 minuty w ciągu dnia nie można zaliczyć do gry
  9. Ale tam w ciągu dnia grają 2-3 osoby, jakiś typ co ma tam najwiecej godzin na serwerze jak ja gralem ostatnio wchodzil dosłownie z 3 razy w ciągu dnia na serwer na 2-3 minuty i wychodził... to kto ma nie chcieć wipe?
  10. Ch*j we te stakes fill, dla mnie to bez różnicy czy uzupełnie totemy sam czy komendą... Ale proszę o zrobienie wipe z początkiem sierpnia nawet i może trwać do końca roku
  11. Też jestem za wipe na serwerze, od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje... Jakiś czas temu grałem przez chwilę i przez cały dzień były maksymalnie chyba trzy osoby włącznie ze mną.... I zmienić infini wipe na wipe co 30-60 dni... Bo co z tego że jest infini wipe i masz pięknie rozbudowaną baze jak nie ma co rajdowac czy nawet postrzelać się z kimś
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...