Skocz do zawartości

[Przyjęte][Moderator] JaRecki1996

JaRecki1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Imię: Jarek
  • Nick na forum: JaRecki1996
  • Znajomość regulaminu [0-10]: 10
  • Znajomość funkcji moderatora [0-10]: 7
  • Czas jaki możesz poświęcić na forum (dziennie): około 10 godzin ;) 
  • Coś o sobie:  Wszyscy mnie już znacie. Jestem Jarek mam 22 lata , skończyłem Technikum Informatyczne , interesuje się elektroniką i samochodami a w życiu prywatnym wraz z żoną wychowuje synka ;). Nie należę do osób konfliktowych .. jestem raczej cichym człowiekiem  a ''CICHA WODA , BRZEGI RWIE'' czyli mimo mojego spokojnego charakteru będą wybuchowe pomysły :) Nie na siłe , przemyślane , wszystko z ładem i porządkiem. 
  • Dlaczego Ty:  Myślę ze się nadaje , jestem osobą spokojną , ułożoną , dbam o to co robię i staram się wszystko robić idealnie . Mam wiele pomysłów które mógł bym zrealizować. 
  • Pomysły na rozwój sieci: Najlepszym sposobem na rozwój sieci są media społecznościowe jak i również można położyć nacisk na reklamę na innych forach z grami komputerowymi, myślałem również nad założeniem Instagrama Naszej serwerowni HW69 ponieważ instagram nie ucina zasięgów tak jak Facebook można było by na owym instagramie publikować konkursy, Eventy oraz ważne informacje co w danym dniu na danym serwerze zostało wprowadzone z odnośnikiem do forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...