Skocz do zawartości
  • 1

[Przyjęte]Krótsze wipe'y na serwerze s6

Cezary.

PROPOZYCJA.  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Szybsze wipe'y na s6.

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
W dniu 2.10.2018 o 18:54, JaRecki1996 napisał:

obstawiam ze poprawiło by to sytuacje na serwerze

Ostatnio poprawić sytuację na serwerze miało wydłużenie wipe z tygodnia do dwóch. Nie zniechęcając do grania zaraz po pierwszym rajdzie w stylu "bo zaraz i tak będzie koniec wipe".

Jak dla mnie niech zostanie tak jak jest - raczej długie wipe nie są problemem tego serwera , i myśle ze skrócenie wipe by tu wcale nie pomogło... tylko bla bla bla zbudujesz baze  zrajdują Cie , wychodzisz bo mnie opłaca sie budować bo i tak za niedługo wipe... więc wiekszosc graczy po 1 rajdzie na ich baze by opuszczalo gre bo ''nie oplaca sie budować''

A tak jak jest teraz to zrajdują kogoś raz a i tak ktos wejdzie znowu na serwer i zacznie sie budować bo ma na to czas i wipe go nie goni. Taka moja osobista opinia :) 

5 godzin temu, Queenn napisał:

Jak dla mnie niech zostanie tak jak jest - raczej długie wipe nie są problemem tego serwera , i myśle ze skrócenie wipe by tu wcale nie pomogło... tylko bla bla bla zbudujesz baze  zrajdują Cie , wychodzisz bo mnie opłaca sie budować bo i tak za niedługo wipe... więc wiekszosc graczy po 1 rajdzie na ich baze by opuszczalo gre bo ''nie oplaca sie budować''

A tak jak jest teraz to zrajdują kogoś raz a i tak ktos wejdzie znowu na serwer i zacznie sie budować bo ma na to czas i wipe go nie goni. Taka moja osobista opinia :) 

Ludzie nie chcą grać z powodu zbyt dużych ilości c4, które mają ich przeciwnicy. To serwer 4fun gdzie wipe powinien być częściej. Co z tego, że zbudują ponownie bazę, jak i tak kolejny raz zostaną zrajdowani. Mi kiedyś sie przydażyło rajdować 6 razy jedną osobę, która robiła baze w tym samym miejscu.

W dniu 6.10.2018 o 15:30, Cezary. napisał:

Ludzie nie chcą grać z powodu zbyt dużych ilości c4, które mają ich przeciwnicy. To serwer 4fun gdzie wipe powinien być częściej. Co z tego, że zbudują ponownie bazę, jak i tak kolejny raz zostaną zrajdowani. Mi kiedyś sie przydażyło rajdować 6 razy jedną osobę, która robiła baze w tym samym miejscu.

Dokładnie najlepiej by było skrócić czas do 8dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...