Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Zzzubы ♞✘♞

Zzzubbi

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Zzzubbi
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Zzzubы ♞✘♞, Maszczyk#2k18, purpurpur ツ  reszty nie pamiętam.
  • SteamID:  76561198302234866
  • Imię:  Dominik
  • Mikrofon:  Jak najbardziej.
  • Mutacja:  Jak najbardziej.
  • Znajomość regulaminu:  Tak a najważniejsze "Odnoszenie Się Z Szacunkiem Do Administratorów".
  • Znajomość gry:  10/10 a nawet i poza skale :)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Standardowo od 15:00 nawet do 22:00 w dni robocze, Sobota 12:00 do 1:00.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie, nie pełniłem ale bawiłem się troszeczkę na swoim serwerze także ogarniam podstawy komend itp.
  • Coś o sobie:  Oczywiście życzę wszystkim powodzenia w rekrutacji myślę że mam minimalne szanse na dostanie się na Range Helpera. Oczywiście myślę że mogę pomóc użytkownikom  serwera w lepsze rozgrywce pomagając im w różnych rzeczach np. pomaganie nowym użytkownikom w pierwszej rozgrywce jak i karanie graczy którzy pozwalają sobie za dużo.
  • Dlaczego Ty: Myślę że mogę się dużo przyczynić w rozwoju serwera jak i w obronie go od niewłaściwych wyrażeń na Czacie. Mam nadzieję że szansa zostanie mi dana i poradzę sobie z tą posadą :).

Na nie, po raz kolejny osoba piszące podanie na helpera chociaż odrobinę się nie postarała przy tym.

1. Podanie niekompletne, punkt " Coś o sobie:" w tym podpunkcie nie zawarłeś niczego o swojej osobie tylko wypisałeś jakieś bzdety że życzysz innym powodzenia ( to powinno się napisać na samym końcu a nie w rubryce gdzie trzeba napisać coś na temat swojej osoby)

2. " Rejestracja 2 godziny temu" założę się, że nawet przez sekundę nie zerknąłeś na regulamin serwera. 

Założę się że nie widziałeś mojego starego konta. Więcej się nie wypowiem napisałem tyle na ile mnie stać. Ja sie mogę nie dostać na rekrutację ani nic podobnego ale czasami naprawdę jak nie ma nikogo jest syf na czacie. I czasami przez takie łapanie za to że ktoś czego nie dopisał rekrutacji nie przechodzi 80% osób. Każdy napiszę to co ma na myśli i na ile go stać.

6 godzin temu, lysy069 napisał:

Na nie, po raz kolejny osoba piszące podanie na helpera chociaż odrobinę się nie postarała przy tym.

1. Podanie niekompletne, punkt " Coś o sobie:" w tym podpunkcie nie zawarłeś niczego o swojej osobie tylko wypisałeś jakieś bzdety że życzysz innym powodzenia ( to powinno się napisać na samym końcu a nie w rubryce gdzie trzeba napisać coś na temat swojej osoby)

2. " Rejestracja 2 godziny temu" założę się, że nawet przez sekundę nie zerknąłeś na regulamin serwera. 

Nie wiem czemu przyczepiasz się do tak małego punkcika . Podanie jest ładnie napisane tak mógłby napisać coś o sobie ale to,że tego nie zrobił to nie znaczy,że trzeba odrazu skreślać. 2. co do rejestracji hm...to,że zarejestrował się i złożył podanie nie ma w tym nic równie złego. Zubi jest osobą ogarniętą i wporządku...nie daje się w błachy sposób wyprowadzić z równowagi a to nie podanie czy czas rejestracji świadczy o nim lecz to jaką jest osobą. Może jak każdemu zdaży się wymcknąć coś bo każdy ma swój kres wytrzymałości ale to są praktycznie niewidoczne kwestie. Wydaje mi się,że jesteś na nie z własnych powodów bynajmniej takie odbieram wrażenie. 
Uważam,że powinien dostać szansę. Zwłaszcza,że tu ma racje mimo,że na s1 są helperzy nie każdy jest cały czas. Ja nawet jak jestem nie zawsze nadązam nad czatem... a jest też życie prywatne więc przydałaby się jeszcze osoba która ma ten czas i moze pomóc w hm...pilnowaniu porządku :) Pozatym dla was all najlepiej by było gdyby nie było wgl helperów i moglibyście sobie na wszystko pozwalać. Ale niestety tu was zmartwie pewna kulturka obowiązuje. ( za błędy przepraszam ale niestety coś mi się pokiełbasiło w pisowni) buźka 😘 Mam nadzieje,ze się dostaniesz :D 

4 godziny temu, EymiAyame napisał:

Nie wiem czemu przyczepiasz się do tak małego punkcika . Podanie jest ładnie napisane tak mógłby napisać coś o sobie ale to,że tego nie zrobił to nie znaczy,że trzeba odrazu skreślać. 2. co do rejestracji hm...to,że zarejestrował się i złożył podanie nie ma w tym nic równie złego. Zubi jest osobą ogarniętą i wporządku...nie daje się w błachy sposób wyprowadzić z równowagi a to nie podanie czy czas rejestracji świadczy o nim lecz to jaką jest osobą. Może jak każdemu zdaży się wymcknąć coś bo każdy ma swój kres wytrzymałości ale to są praktycznie niewidoczne kwestie. Wydaje mi się,że jesteś na nie z własnych powodów bynajmniej takie odbieram wrażenie. 
Uważam,że powinien dostać szansę. Zwłaszcza,że tu ma racje mimo,że na s1 są helperzy nie każdy jest cały czas. Ja nawet jak jestem nie zawsze nadązam nad czatem... a jest też życie prywatne więc przydałaby się jeszcze osoba która ma ten czas i moze pomóc w hm...pilnowaniu porządku :) Pozatym dla was all najlepiej by było gdyby nie było wgl helperów i moglibyście sobie na wszystko pozwalać. Ale niestety tu was zmartwie pewna kulturka obowiązuje. ( za błędy przepraszam ale niestety coś mi się pokiełbasiło w pisowni) buźka 😘 Mam nadzieje,ze się dostaniesz :D 

Podanie jest ładne napisane? Rzeczywiście, na napisanie tego podania, wystarczyły mu zaledwie 32 sekundy, nie wiem czy patrzyłaś na inne podanie czy co - Ale nie wiem jak można nazwać coś cytując " Ładne podanie", w momencie gdzie osoba starająca się o helpera i pisząca podanie odpowiadając na podpunkty podaniowe odpowiedziała na nie jednym zdaniem gdzie dzieci w szkole podstawowej na lekcjach polskiego uczą się pisać bardziej złożone zdania.

Równie dobrze ktoś może napisać podanie odpowiadając na wszystkie podpunkty w stylu " Tak, Tak, Tak, Tak, Tak, Nadaje się na helpera bo jestem ogarnięty, Dlaczego Ty? Bede pilnował porządku) dziecko w wieku szkolnym by napisało lepsze podanie. Helper to raczej ranga " elitarna" do której dostęp mogą mieć tylko nie liczni, powinny być postawione duże wymagania, a w chwili obecnej wystarczy że ktoś przyjdzie, napisze pól zdania w podaniu i zadowolony z siebie. Żenua 

19 minut temu, lysy069 napisał:

Podanie jest ładne napisane? Rzeczywiście, na napisanie tego podania, wystarczyły mu zaledwie 32 sekundy, nie wiem czy patrzyłaś na inne podanie czy co - Ale nie wiem jak można nazwać coś cytując " Ładne podanie", w momencie gdzie osoba starająca się o helpera i pisząca podanie odpowiadając na podpunkty podaniowe odpowiedziała na nie jednym zdaniem gdzie dzieci w szkole podstawowej na lekcjach polskiego uczą się pisać bardziej złożone zdania.

Równie dobrze ktoś może napisać podanie odpowiadając na wszystkie podpunkty w stylu " Tak, Tak, Tak, Tak, Tak, Nadaje się na helpera bo jestem ogarnięty, Dlaczego Ty? Bede pilnował porządku) dziecko w wieku szkolnym by napisało lepsze podanie. Helper to raczej ranga " elitarna" do której dostęp mogą mieć tylko nie liczni, powinny być postawione duże wymagania, a w chwili obecnej wystarczy że ktoś przyjdzie, napisze pól zdania w podaniu i zadowolony z siebie. Żenua 

Nie wiem poco wypowiadasz się na temat skoro jesteś jednym ze zwykłych użytkowników którzy nie mają nic do gadania oczywiście ja też jestem. Nie rozumiem takich ludzi ale no okej. Hmm duże wymagania powiadasz to wymysł coś co będzie odpowiadało każdemu. Tylko nie jakieś CV bo po twoich odpowiedziach myślę że jakbyś wymyślił wymagania to minimum "Coś o sobie 74 zdania".

1 godzinę temu, Zzzubbi napisał:

Nie wiem poco wypowiadasz się na temat skoro jesteś jednym ze zwykłych użytkowników którzy nie mają nic do gadania oczywiście ja też jestem. Nie rozumiem takich ludzi ale no okej. Hmm duże wymagania powiadasz to wymysł coś co będzie odpowiadało każdemu. Tylko nie jakieś CV bo po twoich odpowiedziach myślę że jakbyś wymyślił wymagania to minimum "Coś o sobie 74 zdania".

1. Forum jest po to aby każdy mógł się wypowiadać, więc Twoje uwagi są nie trafione.

2. Owszem - Prosta selekcja, aby napisać więcej niż jedno zdanie, w Twoim przypadku nawet tam nie ma jednego zdania. I to z miejsca by przeprowadziło ostrą selekcje na helperów od ludzi którzy wejdą sobie na forum zobaczą że jest rekrutacja, napiszą jedno zdanie i zadowoleni z siebie wkładając przy tym minimum pracy, i całe 30sekund "pisania" takiego czegoś. W Twoim przypadku " Coś o sobie" nie ma nawet jednego zdania na temat w wymaganym podpunkcie, więc no. 

3. Coś co będzie odpowiadało każdemu  - To nie administracja ma się dostosować do graczy żeby każdemu coś pasowało, tylko gracze do panujących wymogów ( które obecnie na helpera są zerowe patrząc przez pryzmat ilości i "jakości" pisanych podań) 

W każdej chwili mogę edytować swoje podanie, ale chyba nie ma potrzebny gdyż jedna osoba tylko zwraca na to uwagę. Mogę się bardziej postarać niż jak napisała osoba "30 sekund" no ale cóż że pisałem podanie ponad 10 minut. Ale według mnie to nie jest jakieś CV lub coś innego nie trzeba opowiadać o całym swoim życiorysie taka moja opinia :).

Czekam na wypowiedzi innych użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...