Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] SqzLeem

SqzLeem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć witam.

Nick na forum: SqzLeem.

Nick w grze: SqzLeem.

Imię: Kuba

Mikrofon: Ta.

Mutacja: Możliwe

Znajomość regulaminu: Poduczyłem się więc 7.5 / 10

Znajomość gry: 8 / 10.

Czas jaki mogę poświęcić serwerowi: W dni tygodnia myślę że 2-6h, weekendy zależy bywa, że po 14h ale i bywa, że po 3h.

Czy pełniłem kiedyś taką funkcję?: Nie, dlatego chcę spróbować.

Coś o mnie: Ja Kuba, mam 16 lat, lubię grać w gry. Jestem w miarę ogarnięty, trochę śmieszek "pro gamer"

Dlaczego ja?: Jak wiadomo, na s6 gra bardzo dużo graczy a co za tym idzie mało z nich przestrzega regulamin. Grając przez cały dzień dziś + wczoraj trochę nie widziałem ani jednego helpera, a osoby na serwerze potrafią być naprawdę niemiłe i niekulturalne. A więc, Powinienem dostać tę funkcję, ponieważ jestem aktywny, sympatyczny chłopak a na serwerze gra dużo ludzi a patrzę to Eymi ma helpera na 3 serwerach i nie zawsze może wejść a Ecstazy sam nie ogarnie.

Siema żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...