Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Kolba

Kolba

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kolba
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Kolba || hw69.pl
  • SteamID:  76561198313354516
  • Imię:  Konrad
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  W pełni
  • Znajomość gry: Bardzo dobra (przegrane około 700h)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu jestem dostępny od razu po szkole do późnych godzin wieczornych - czyli około 6-7h dziennie. Weekendowo zdecydowanie więcej, bo nawet po 15h. 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: W samym Hurtwordzie nie, aczkolwiek w innych grach kilkukrotnie.
  • Coś o sobie: Na co dzień uczęszczam do technikum mechanicznego, choć mechanik ze mnie taki, że nawet łańcucha w rowerze wymienić nie umiem. Weekendowo, raz na jakiś czas dorabiam na stacji paliw zajadając się hot-dogami (hihi). Uwielbiam starą polską motoryzację. Byłem w posiadaniu przepięknego Fiata 125P, którego dostałem w spadku po moim pra dziadku. Niestety z przyczyn finansowych zmuszony byłem go sprzedać, nad czym strasznie ubolewam. Oprócz tego jestem przede wszystkim osobą optymistyczną, opanowaną, kulturalną i komunikatywną.
  • Dlaczego Ty: Ostatnio zauważyłem sporo nowych graczy, wskutek czego miałem okazję pomóc kilkoro z nich. Sprawiło mi to na prawdę wiele radości i chciałbym zrobić coś więcej dla tego serwera niż tylko zwykła codzienna gra z ekipą. Poza tym ostatnia aktywność helperów jest wręcz nikła (choć ma się to zapewne za sprawą nadchodzącego czyszczenia), natomiast Truman pełni również taką funkcje na S2, więc nie może się poświęcić w pełni tu i tu, a ja byłbym w stanie uzupełnić tą lukę. 
3 minuty temu, marszol napisał:

Podanie kolegi odrzucone to przyszła kolej na drugą osobę z tego samego clanu😂

Co w tym złego, że on napisał? Skoro na serwerze nigdy nie ma żadnego helpera a jest coraz więcej graczy nowych, to nie widzę problemu żeby on mógł napisać podanie jeśli nawet moje zostało odrzucone po sprawdzeniu logów

3 minuty temu, marszol napisał:

Podanie kolegi odrzucone to przyszła kolej na drugą osobę z tego samego clanu😂

Nie wiem co to ma do rzeczy, ale tak - gram z nim. Nie ma co patrzeć na kogoś przez pryzmat innej osoby. :) Staram się zrobić coś dobrego dla serwera, a stawianie mnie w niekorzystnej pozycji tylko dlatego, bo gram z pewną osobą myślę, że jest nie na miejscu.

14 minut temu, Kolba napisał:

Nie wiem co to ma do rzeczy, ale tak - gram z nim. Nie ma co patrzeć na kogoś przez pryzmat innej osoby. :) Staram się zrobić coś dobrego dla serwera, a stawianie mnie w niekorzystnej pozycji tylko dlatego, bo gram z pewną osobą myślę, że jest nie na miejscu.

A czy ja napisałem że coś złego widzę w twoim podaniu tylko napisałem to że grasz z @lysy069i nic więcej więc nie róbcie gówno burzy z niczego 

• Kierownik Hurtworld

A mnie tam się podanie podoba. Truman owszem ma rangę na s5 ale dodatkową - wbija głównie jak są spiny.  Niestety postów ze skargami mało a domyślić się ciężko - ja np nie wisze na logach 24/h. Poprzegladam sobie Twoje wypociny na czacie i dam znać. 

• 2 tygodnie później...
1 minutę temu, HabaBaba napisał:

Przeczytałem logi twoje sa słowa pojedyncze takie jak chujowy Helper czy inne mysle ze to jest do poprawki 

Owszem, była taka sytuacja, że miałem na pieńku z Marszolem. Nie zgadzałem się z jego decyzjami, które według mnie wydał błędnie. Nie ukrywam, dogryzałem mu niepotrzebnie, parę słów za dużo i nic tego nie zmieni. Jeśli mnie to przekreśla z pozycji helpera - trudno. Trzeba płacić za swoje błędy. Mimo wszystko staram się pomagać i dawać innym przykład. Skoro już przeglądałeś moje logi, to na pewno natrafiłeś na sytuację, że pomagałem innym graczom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...