Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] FrostyKEBAB

FrostyPrasley38

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:[ϟ] FrostyKEBAB
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: [ϟ]FrostyKEBAB i FrostyPrasley38
  • SteamID: 76561198819723205
  • Imię: Patryk
  • Mikrofon: Blue Yeti
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak jeśli będą jakieś zmiany w regulaminie to jestem w stanie się ich nauczyć. 
  • Znajomość gry: Gram w tą grę dość sporo jak na mnie ok. 300 godzin
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jestem w stanie zoorganizować czas w tygodniu tak że będę aktywny codziennie. Oczywiście nieobecności spowodowane sprawami rodzinnymi lub innymi będą zgłaszane przełożonemu. 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem funkcję administratora na TS3
  • Coś o sobie: Cześć jestem Patryk mam 16 lat. Moim zainteresowaniem jest informatyka, modelarstwo. Jestem w trakcie nauki chodzę do 3 gimnazjum. Gram w gry gdy mam czas. Żeby już nie zanudzać mam nadzieję że spełniam wszystkie wymogi rekrutacji. 
  • Dlaczego Ty: Myślę że po pierwsze to jest porozumiewanie się z graczami jak i z "kolegami" z administracji. Zdaje sobie sprawę z tego że nie wszyscy mnie znają kojarzą ale mogę ze spokojem powiedzieć że kilka osób znam z administracji. Myślę że pasuje na to stanowisko a jeśli nie to trudno może kiedyś się uda. Ja dziękuję i Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...