Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Dighter

Dighter

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Digi
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:Digi/Dighter
  • SteamID: 76561198274142183
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: GA
  • Imię: Mateusz
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: była tak dawno że już zapomniałem kiedy
  • Znajomość regulaminu: przeczytany od A do Z
  • Znajomość gry: nie zliczę na ilu wipe'ach i w ilu ekipach już grałem. Myślę że ta wersja gry nie ma dla mnie tajemnic.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zależnie od dnia, są dni kiedy przesiedzę cały dzień ,są takie że wbije tylko na pare godzin, ale zawsze chętnie pomagam.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Byłem moderatorem na stronie pvpcenter, za czasów cs 1.6 na prywatnych serwerach (np surf)
  • Coś o sobie: Informatyk z zawodu i powołania, pomocny, zawsze staram się doprowadzić wszystko do końca. Staram się wyjaśnić wszystkie konflikty na drodze dialogu a nie bezsensownej agresji (zazwyczaj ;)
  • Dlaczego Ty: Pomogłem zbanować już jednego cheatera (Boiler), często pomagam innym graczom (zarówno materialnie jak i wiedzą/doświadczeniem.) Dodatkowo mam szczęście do spotykania oszustów/cheaterów w grze :P

Jestem na tak poniewaz trzeba kogoś nowego  zrekrutować bo pod ostatnim postem okazało sie ze obecni moderatorzy nie mają czasu na np. eventy
+Wiek
+Znajomość regulaminu
+Czas jaki mozesz poswiecic serwerowi

Wiedzę ze Administratorzy mają gdzieś rekrutowanie nowych helperów a szkoda, bo przez to nie ma eventów etc

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Helpera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Dziękuję że ktoś z administracji odpowiedział na moje podanie, szkoda tylko że forum i serwerze na pierwszym miejscu stawiane są znajomości a nie kolejność zgłoszeń, a gracz, który zgłosił się kilka dni po mnie dostał pierwszą odpowiedź praktycznie po godzinie POMIMO błędu (a właściwie nieścisłości ) w zgłoszeniu :)   Liczyłem na sprawiedliwą rekrutację jednak się przeliczyłem.

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] Dighter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...