Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Dżony

Dzony_420

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: jokson
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Dżony
  • SteamID: 76561198245865022
  • Imię: Claudio
  • Mikrofon: Tak 
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 7/10 
  • Znajomość gry: 8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 2 do 5 godzin dziennie, i więcej
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Siemka jestem typowym chłopakiem ze wsi. Urodziłem sie i wychowywałem przez pare lat we Włoszech. Aktualnie uczęszczam do technikum. Moim hobby jest terrarystyka (pająki, węże). Jednym z marzeń jest posiadanie Poecyloteria Metalica. W hurcika zagrywam sie już od prawie 2 lat. Lubie pomagać nowym graczom którzy są nowi na tej serverowni lub dopiero zaczęli grać w tę gre.
  • Dlaczego Ty: Chciałbym zostać helperem z racji tego, iż na s8 brak aktywnego helpera który móglby pilnowac porządku i pomagać nowym graczom. Dodatkowo chciałbym na serverze organizowac różnorakie eventy co zachęciłoby graczy do większej aktywności na s8.

Bardzo miły i uprzejmy wobec nowych graczy.
Służy pomocą w kwestii mechaniki rozgrywki i zasad w niej panujących. Nie oszukuje graczy, czym bardzo u nich plusuje.
Dodatkowo na serverze spędza nie mało czasu.
Przydałby sie aktywny helper, który utrzymywałby porządek na czacie.

No jak nic tylko brać na rekrutacje ;)

Godzinę temu, Panperkun napisał:

Konto założone wczoraj tak jak kacper078 niech się wypowiedzą helperzy grający na tym serwerze.

Właśnie w tym jest problem, żaden helper od conajmniej 3 wipe nie gra, brak jakiej kolwiek pomocy ze strony helperow serwera s8, konto załóżone już dawno ale potwierdzone wczoraj, a Kacper to bambik z serwera któremu pomogłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...