Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Akeno

Akeno215

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Akeno215
Nick w grze: Akeno
Imię: Krystian
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 10/10
Znajomość gry: 5/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: minimum 15h tygodniowo (w weekendy średnio po 10h dziennie)
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak ale po krótkim czasie serwer upadł.
Coś o sobie: Jestem Krystian mam 18 lat pracuję w firmie AdvancedNet która zajmuje się dostarczaniem maszyn dedykowanych, serwerów VPS (cloud), hostingami www, projektami stron np. dla Warka.
W wolnym czasie zajmuje siecią serwerów CS:GO oraz gram z moją ekipą w HurtWorld gdzie spędzamy bardzo dużo czasu (na moim starym koncie mam przegrane 1400h w HurtWorld).
Dlaczego ty: Jestem nowym ale aktywnym graczem gram z moją ekipą na waszym serwerze gdzie spędzamy bardzo dużo czasu i chciałbym pomóc w ogarnianiu tego serwera
gdyż często robi się "burdel" i w ostatnim czasie pojawiają się także cheaterzy których administracja dziś zbanowała (zgłosiłem na ts).

- Mikro bardzo dobre :) 
- Po mutacji oraz wiek wystarczający :)
- Znajomość regulaminy to sprawdzimy w razie czego ale jeśli to prawda to na plus :)
- Czas spędzony na serwerze jest potwierdzoną informacją więc taka aktywność napewno na plus :)
- Minimalna znajomość ponieważ pełnił taką funkcję :)
- Zgłasza bugi oraz graczy nie było w tym kłamstw też na plus :)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...