Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] ☛ HISZPANEK ☚

PaCu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na Forum : PaCu

Nick w Grze : ☛ HISZPANEK ☚

Imię : Damian

Mikrofon : Mam , to oczywiście .

Mutacja : Tak .

Znajomość regulaminu : 100% znajmości .

Znajomość gry : W hurtwolda gram od "BETY" wtedy kiedy jeszcze można było jeździć samochodem na silniku od quada i kołach :) Znajmość 10/10

Jaki czas możesz poświęcić serwerowi : Zazwyczaj od 20 do 24 i popołudniu 2/3 godzinki to myślę 7 godzinek dziennie ale to różnie bywa :)

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję : Takiej nie , ale pełniłem funkcję moderatora :)

Coś o sobie : Cześć , jestem Damian mam 17 lat i uczę się jako elektryk i uczęszczam do 2 klasy zawodowej . Jestem spokojnym chłopakiem i miłym dla ludzi (chociaż nie zawsze każdy kiedyś traci nerwy) lecz jest to oczywiste że gdy się ma taką rangę trzeba zachować kulturę . Interesuję się elektryką , rowerami oraz terrarystyką chociaż mam tylko jedną jaszczurkę a dokładnie " Agamę brodatą hot orange " Jedyną w jaką teraz grę gram to jest właśnie hurtworld .

Dlaczego Ty : Chciałbym pełnić taką funkcję , lubię pomagać i mimo że jest 3 helperów czasem ich brak i chciałbym pomóc im w ogarnięciu całego chatu itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...