Skocz do zawartości
  • 2

[Przyjęte]Drobne zmiany na s3

Huczi

Zmiana na S3  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usunięcie kolorowych ścian oraz zmienienie dropa .

• Tak będę grać na x50 bez kolorowych ścian
      10
    • Tak będę grać na x300 bez kolorowych ścian
      10
    • Tak będę grać na x100 bez kolorowych ścian
      0
    • Nie podoba mi się ta zmiana
      3

Pytanie

Serwer S3

Cześć i czołem wpadłem na pomysł przerobienia S3 na serwer

bez kolorowych ścian, wszystkie pozostałe mody, oraz obecne rangi 

zostają na swoim miejscu. Dodatkowo można pomyśleć również o zmianie dropu, ale nie jest

ona konieczna. Myślę  że dzięki temu przybędzie nam z 14 os nawet i więcej. Wypowiedzcie

się proszę w komentarzach co o tym myślicie. 

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kieruje pytanie do wszystkich osób które chcą zmiany na s3 ile po tej zmianie będziecie grać na s3 godzinę dzień tydzień? Większość graczy którzy są za zmianami nawet nie przegrał pół wipa na s3 .

Dnia 24.02.2018 o 16:51, !Dark! napisał:

Tzn jest trudniejszy mod na kolorowe ścianki, nie pamiętam ile trzeba było materiału, możliwe że 100. Kiedyś były one dodane, ale były głosy żeby dodać te tańsze, bo ciężko..

Ciężko na x 100 tam już dawno powinien być mod z kolorowymi ściankami x 100 a jestescie pewni że usunięcie modów przyciągnie nowych graczy bo ja nie jestem w 100% przekonany

chory pomysł zawsze cos sie dzieje na s3 a ty NIE MOGE TAK  zaloz swoją serwerownie i tam mieszaj a jak masz miec takie pomysły to nawet nie poddawaj ich bo są osoby które maja vipy evipy na serwie i co te osoby nie maja nic do gadania ???  jestem na nieeee bo znowu bedzie tak jak na s4 x50 i bedzie znowu ten sam problem ze mało gra itp a tu jak jest to jest ale gra i po 20 osób wiec nie wiem co ty wogule chcesz od tego serwa w mojej ekipie jest 3 vipy i evip dark czerpie z tego kozysci zmiana wiąże sie z brakiem zarobku na z naszej ekipy . Raz juz zabraliscie serwer x50 drugi raz i opuszczam hw bo jak jest dobrze to zawsze ktos chce namieszac.. wczoraj grało 17 osób i nom stop ktoś gra i dla ciebie 17 osób to małe zainteresowanie serwerem?? to popatrz na item v2 i wtedy pogadamy  a zauwarz ze te osoby ktore zagłosowały za zmiana to i tak nie bedą grac na s3 albo pograja do rajdu i pójdą na inny serwer... chcesz podac jakies pomysły to wejdz na serwa zapytaj sie graczy co by tu zmienic itp ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...