Skocz do zawartości
  • -3

[Przyjęte][Ankieta] Szybszy Wipe na s1

VtomekQ

Szybszy wipe s1  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Szybszy wipe na s1

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na NIE !! 
Pomyślcie ile razy będziecie prosić o szybszy wipe?? na tamtym było to samo ogarnijcie się. Była robiona ankieta co ile ma być wipe większość wybrała. Jak da się zauważyć wipe chcą osoby które upadły przez zrajdowanie :)  Jeśli za każdym razem macie zamiar tak robić to pozdro. Jesteście bardziej nie zdecydowani niż małe dziecko :) 
Ogarnijcie się a nie zmieniacie zdanie jak kobieta w ciąży :) 

16 godzin temu, EymiAyame napisał:

Jestem na NIE !! 
Pomyślcie ile razy będziecie prosić o szybszy wipe?? na tamtym było to samo ogarnijcie się. Była robiona ankieta co ile ma być wipe większość wybrała. Jak da się zauważyć wipe chcą osoby które upadły przez zrajdowanie :)  Jeśli za każdym razem macie zamiar tak robić to pozdro. Jesteście bardziej nie zdecydowani niż małe dziecko :) 
Ogarnijcie się a nie zmieniacie zdanie jak kobieta w ciąży :) 

Eymi poprosze bez spiny :)  cytując ,, to tylko propozycja " (K4M1XS) 

2 godziny temu, VtomekQ napisał:

Eymi poprosze bez spiny :)  cytując ,, to tylko propozycja " (K4M1XS) 

a gdzie Ty tu widzisz spine?? ja się tylko wypowiedziałam :) to są po prostu żarty tak jak wspomniałam większość tak bardzo chciała by wipe trwał 10dni a teraz kolejny raz chcecie go szybciej bezsensu :) przez takie coś robi się tylko i wyłącznie zamieszanie 

1 minutę temu, !Dark! napisał:

Jest możliwość zrobienia WIPE dzisiaj albo jutro, tak aby następny wypadł w poniedziałek na koniec miesiąca. Co o tym myślicie?

Jetsem na tak na dziś około 19 , 20

Dnia 18.10.2017 o 17:02, !Dark! napisał:

WIPE był 4 dni temu, to nie jest nawet połowa wyznaczonego czasu. Bardzo słabo to widzę :D

jestem na tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...