-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
30
Odpowiedzi opublikowane przez przemek3611
-
-
@mesajah wydalony z Administracji z powodu braku aktywności od dłuższego czasu
-
2 godziny temu, HabaBaba napisał:
to ja też się z wami pobawie
ja sie bawiłem gdy byłem mały
-
1
-
-
Event: PVP na snajperki, a potem Wojny magazynowe
Serwer: s1
Data: 14.10.2018r
Czas: 18-20
Regulamin: W pierwszej kolejności mają ekipy które zapisały się bezpośrednio u mnie na ts , a jeżeli na czacie znajdą się jeszcze ekipy chętne na event (spełniające minimalne wymagania co najmniej 3 osób w klanie) będą również brane pod uwagę.
A także podstawowe zasady na eventach czyli:
-aktywny klan/gracze
-minimum 3 osoby w klanie
-i najważniejsze to słuchanie się poleceń osoby prowadzącej event i zachowanie kultury podczas eventu
Na czym polega: Na początku eventu ekipy zmierzą się na Arenie PVP na której będą walczyli o ilość rubinów którymi potem na Wojnach będą mogli kupować magazyny.
O ilości rubinów które ekipa może uzyskać za zajęcie konkretnego miejsca zostaną poinformowani podczas eventu.
Ze względu na małe opóźnienie związane z organizacją eventów został z planowanej soboty przeniesiony termin na niedzielę po to by gracze mogli spokojnie zapoznać z podaną informacją i w razie czego znaleźć czas by się na nim zjawić.
ps. Dziękuje wszystkim ekipom za wzięcie udziału w eventach
Ranking ekip wygranych w PVP na snajperki:
1. JONT
2. LOVE-TNL-Sin
3. FAME-ZSRR
Następnym razem PVP postaram się lepiej zorganizować z lepszym rankingiem i ogólnodostępnym dla każdego uczestnika eventu.
-
Event: Wojny magazynowe
Serwer: s1
Data: 25.09.2018r
Czas: między 18-20
Regulamin: takie jak w poście powyżej
Na czym polega: to tego raczej tłumaczyć nie muszę na czym one polegają
@edit Dziękuje wszystkim uczestnikom o wzięcie udziału w evencie 😀
-
1
-
-
Plan tworzenia eventów na serwerach s1 s5 s6
Propozycje:
- Wojny magazynowe
- PVP na łuki , krzemienne siekiery lub dynamit
Kiedy?
W zależności od czasu trwania wipe na wybranych serwerach proponuje:
-
2-5 dzień wipe
-
godziny 18-22
Zasady wzięcia udziału w eventach:
- aktywnie grający klan /osoba (będzie sprawdzane po st id)
- (dot ekip) przede wszystkim składająca się co najmniej z 3 osób (najlepiej jak by klan był zarejestrowany)
- osoby biorące udział w evencie muszą obowiązkowo zapoznać się z regulaminem ułożonym na jego potrzeby oraz słuchać poleceń i wskazówek osoby prowadzącej
Nagrody:
Będą nimi w zależności od wielkości eventu:
-
event przeprowadzony na serwerze eventowym – rangi (vip svip evip / monety)
-
event przeprowadzany na danym serwerze (c4,deto, oraz inne itemy (nie koniecznie z górnej półki – dot. Np wojen magazynowych gdzie w boxie może znaleźć się wszystko))
Podkreślamy, że zasady przystępowania do eventów, nagrody mogą ulec zmianie. Administracje serwerów ma prawo odrzucać podania (np osób toksycznych lub problemowych) Serwerowe eventy mogą być w nieregularnych odstępach czasowych a w sytuacjach niezależnych od nas mogą być odwołane lub przesunięte.
Fajnie byłoby aby eventy nagrywane były przez naszych yt. Dlatego osoby chętne mogą się zgłosić do mnie ( @przemek3611 - Organizator) na pw.
Za reklamowanie nas i eventów mogą być przewidywane jakieś nagrody dla tych osób(wszystko do omówienia- bo zależy co by ktoś za to chciał).
Każdy event będzie opisany kiedy i na jakim serwerze dzień przed( jeżeli oczywiście nie zapomnę- więc tu z góry przepraszam jak zapomnę to jakoś to wynagrodzę) tutaj w tym poście według wzoru:
Event:
Serwer:
Data:
Czas:
Regulamin:
Na czym polega.
Nagrody.
A na koniec podsumuje zwycięzców (ale tylko w wypadku pvp).
@edit Jeżeli jakaś ekipa z podanych serwerów chce mieć pewność że nie zostanie pominięta i nie weźmie udziału w eventach to mogą zgłaszać się na ts na kanał Potrzebuje Pomocy (Hurtworld) i powiedzieć że są do mnie ( @przemek3611 ) i chcą zarejestrować ekipe na event. (na ts omówię z daną ekipe pewne kwestie wytłumaczę w razie pytań i ustalimy wszystko co bedzie do tego potrzebne). Taka ekipa będzie miała po prostu szanse by nie zostać pominięta w całej rozrywce.
-
1
-
@Jarek rezygnuje z własnej woli z funkcji helpera s1
-
@EymiAyame ponownie zasila skład administracji jako Helper s1
-
@Suwak rezygnuje z własnej woli z funkcji helpera s7
-
@JaRecki1996 zasilił skład Administracji jako helper S3
-
2
-
-
@Rataj Po wielokrotnych upomnieniach i braku poprawy został wyrzucony na nadużycie uprawnień i naganne zachowanie na serwerze i w stosunku do innych helperów
-
2
-
1
-
-
@Queenn zasiliła skład Administracji jako helper S6
-
1
-
-
Wzajemnie

-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Administracja Serwerów Hurtworld
w Ogłoszenia
Opublikowano
@Bot_Janusz wydalony z administracji z funkcji helpera s6 z powodu oszustw dokonanych na graczach i administracji