Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja na s2

Dracarys

Pytanie

Siema

Chciałbym zapytać czy jest możliwość ulepszenia serwera s2.Serwer ten od jakiegos czasu świeci pustkami.

Fajnie by było trochę go podkręcić.Mianowicie :

- ul3pszenie troszku meteorytu.

-dodanie krukow 

-wprowadzanie rolla.

dodanie kit start  gdzie była by chociaż jakaś siekiera,koszulka, spodnie, 

- kit buduj z młotkiem oraz totemem

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

al;e kurwa jak chcecie miec rolle na jebanym officalu to wyjazd  na s5, dropi jak na officialu. S2 Jest zrobiony pod officiala, a nie pod x3 i wyżej. Ciekawe czy dali byscie sobie rade zrobic jebana kurtke szara na officialu, nie wspomne juz o jakiejkolwiek broni nie liczac luku. Idz zagraj na officialu zobaczysz ze na s2 jest za latwo przez meteoryty. Pozdro przytrzymuje swoja wypowiedz.

8 minut temu, staszek2017k napisał:

Ale teraz nikt tam nie gra dlatego to napisałem by ktoś wbił nowy na ten serwer ..Filip nie grasz tam więc po co się odzywasz. A po 2 jak jest joz meteor to co zaszkodzi dodać coś więcej 

No to albo zmieniamy go całkowicie dodając różne ułatwienia wskutek czego jednocześnie serwer traci miano klasycznego lub zostawiamy jak jest, ew. próbujemy jakoś inaczej go "rozreklamować".

24 minuty temu, staszek2017k napisał:

To lepiej dodać i cieszyć się gra ...uwierz

Że wbilem tam i grają 3osoby 

No pewnie, gra we trzy osoby na całym serwerze nie ma najmniejszego sensu. Niemniej jednak jak dojdą do tego kity, rolle i inne komendy, to nie będzie się on niczym różnił od innych serwerów v1, a wtedy nie widzę sensu jego bytu. 
Jak dla mnie są trzy opcje do wyboru:

- Nie zmieniamy nic, zostaje serwer "classic", a ilość graczy nadal jest bez szału.

- Całkowita przemiana serwera na coś innego, ciekawszego. Pytanie tylko w jaki sposób? Musiałoby to być coś unikalnego czego nie ma jeszcze na pozostałych serwerach.

- Serwer zostaje usunięty z racji zbyt małego zainteresowania (kiepska opcja).

Dobra  po co coś tu pisać jak każdy jest na nie ...aha nie każdy bo ci którzy graja to im się podoba A ci którzy nigdy nie byłi na s2 to mają najwięcej do powiedzenia.

Napisałem ten post bo kolega gra także na takim classic też nonsteam i oczywiście u nich po dodaniu rolli i kitow ludzie zaczęli grać.A u nas niewielu. Po 2 niewiem czy wiecie no bo jak się grało się to się nie wie że z metera to za wiele nie leci ostatnio mi z całego poleciało 8popiolu i 1 burek także ten zagrajcie A potem się wypowiadajcie bo jak nic nie będziemy robić to serwerownia padnie 

A czy ja mówię, że nie chce zmian? Wręcz przeciwnie. Zmiany tam są potrzebne i to solidne, bo póki nic się nie zmieni, to ilość graczy również się nie zmieni.  Z tym, że poprzez dodanie różnych ułatwień nie będzie to już serwer classic, a zwyczajny tak jak każdy inny. 
Roll i kit przyciągnąłby graczy? Nie wydaje mi się, ale skoro tak twierdzisz, to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby się o tym przekonać i wprowadzić te pluginy tymczasowo. Jeśli coś się polepszy - spoko, jeśli nie, to trzeba kombinować dalej.

• Kierownik Hurtworld

Jezeli o mnie chodzi: skromny roll ok,kruki ok, lepszy meteor ok. Ale jak to już bedzie nie będzie Klasycznym a serwerem Hard.

Na nie jezeli chodzi o jakikolwiek item. Classic to serwer, który jest mi sentymentalny. I zbieranie na totem ginąc 6 x to jest to ;)

W dniu 4.01.2019 o 21:07, eN. napisał:

Jezeli o mnie chodzi: skromny roll ok,kruki ok, lepszy meteor ok. Ale jak to już bedzie nie będzie Klasycznym a serwerem Hard.

Na nie jezeli chodzi o jakikolwiek item. Classic to serwer, który jest mi sentymentalny. I zbieranie na totem ginąc 6 x to jest to ;)

Na to nie wpadłem... Ale słyszałas darka ...chce mieć wszystko wypisane wtedy można zrobić takiego wipe i zobaczyć czy graczom się spodoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...