Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Mtstepkowski23

Mtstepkowski23

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Mtstepkowski23
  • UniqueID: 12560/ZvYqfPtdIJss4xzvBcGE4WWScSQ=
  • Pierwsza Wizyta: 2020-03-18 21:28:15
  • Data urodzenia: 25.10.2000
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 7
  • Kariera na TS3:  Byłem adminem na serwerze BlantParty.pl Dbałem o porządek na serwerze. Poprosił bym jednak lekkie przypomnienie bo ostatnią styczność z tym miałem rok temu. :)
  • Dlaczego ten TS?: Korzystam z tego serwera już długo, około 3-4 lata. Niestety stare konto poszło w nie pamięć z powodu awarii ze starości. Na TeamSpeak3 panuję bardzo miła atmosfera, do której mógłbym dołączyć w wasze szeregi. :D Sympatyczne grono Adminów i moderatorów, którzy zawsze biegną z zapałem do pomocy. Poznałem także dużo ciekawych i inspirujących osób, chociaż zdarzały się przypadki mniej kulturalnych osób których nie popieram. :(
  • Rozmiar buta: Mam dosyć mały rozmiar tylko 43
    • Kilka słów o sobie: Nazywam się Miłosz, w tym roku kończę dwadzieścia lat mieszkam w województwie Pomorskim. Moim zainteresowaniem, prócz zabijania czasu przy komputerze jest Optometria oraz mój kierunek psychologiczny. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi do pubów lub po uprawiać trochę sportu i się dotlenić. Jestem osobą otwartą, pełną szacunku do drugiej osoby i chętną do pomocy. Nie sprawiam nikomu problemów, lecz zawsze staram się wesprzeć Swoją osobą.
  • Czas na TS: W tygodniu od 3 do 4 godzin mniej więcej  od 18 do 22, w weekendy od 6 do 8 od 16 do 24.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Uważam, że na ten moment jest wszystko dobrze dopracowane i nie ma do czego się przyczepić.
  • Co chciałbyś robić: Jako starszy Admin na TeamSpeak3 bardziej angażował bym się w swoją role. Pomagałbym nowym adminom w zapoznawaniu się w funkcjonowaniu na serwerze.
  • Zapoznałem się z regulaminem obowiązującym na Teamspeak3
  • Kierownik TeamSpeak
Godzinę temu, Mtstepkowski23 napisał:

Chciałem odnieść się do komentarza Pana Marcela i wtrącić, że gdy zaczepką prosiłem o pomoc Pan jedynie odtrącił mój problem. Tylko taka nas relacja łączyła na TeamSpeak3.

Niestety moje stare uniqueid straciłem, wraz z moim starym komputerem.

Pozdrawiam! :D

Każdemu użytkownikowi udzielam pomocy w sposób należyty, gdy tylko mogę. żadnego problemu tak jak wspomniałeś powyżej "nie odtrącam". Z tego co się orientuję gdy udzielałem Tobie pomocy nie docierało do Ciebie to co mówię, a rozmowa nie przebiegała jak powinna.

Pamiętasz może pierwsze połączenie do serwera TS (na starym UID)? Jeżeli nie podaj proszę jaki miałeś nick wcześniej - sprawdzimy czy faktycznie byłeś u nas wcześniej dłużej niż miesiąci. Pamiętaj również, że administratorzy mogą być w danym momencie zajęci.

Mój nick był identyczny jak ten obecny. Odniosę się do tego wyżej ponownie, chcę zauważyć, że nie znam nawet barwy Twojego głosu, bo nigdy nie rozmawialiśmy. Odrzuciłeś moją zaczepkę proszącą o pomoc- raczej nic nie robiłeś prócz grania, siedziałeś tylko na swoim kanale.

Tyle ode mnie ;)

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
  • Mad. zablokował(a) ten temat
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] Mtstepkowski23

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...