Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] ♥PeMoWeR♥

Pemower

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: ♥PeMoWeR♥
  • UniqueID: ☣ERS☣♥PeMoWeR♥
  • Pierwsza Wizyta: 17 kwietnia 2019
  • Data urodzenia: 04.09.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera :  10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina:  5
  • Kariera na TS3: Moderator/YT
  • Dlaczego ten TS?:  Część. Na wstępie chciałbym podziękować za możliwość brania udziału w procesie rekrutacyjnym (pomocnika ts-a). Mam na dzieje ze w dalszym rozwinięciu pozwolę się dać wam bardziej poznać.
    Przez te 6 mies. Zaznajomiłem się z regułami i obyczajowością panującą na tym ts. Przez ten okres miałem okazje poznać wiele osób, z którymi utrzymuje kontakt. Wasz ts oferuje perspektywę dalszego rozwijania moich zamiłowań i pasji. Dlatego tez postanowiłem aplikować na to stanowisko.
    Ze swojej strony mogę zaoferować profesjonalne podejście do każdego użytkownika i chęć rozwiązywania niekiedy prozaicznych sytuacji.
    Swoją kandydaturę popieram swoim 6 mies. Stażem na Waszym ts, dzięki temu obficie zaznajomiłem się ze standardami, które tu panują. Wasz ts to pasmo wyjątkowych chwil spędzonych wraz z użytkownikami. Wasz ts pozwala mi zdobywać nowe kontakty i spędzać przyjemnie czas w Waszym gronie.
  • Rozmiar buta: 42
  • Kilka słów o sobie: Nazywam się Przemek mam lat 17. Na co dzień w wolnym czasie, którego mam sporo spędzam czas przed komputerem np. pracując czy relaksując się przy grach korzystając z waszego ts. Moją pasją jest freeride chętnie wyjeżdżam na hopy gdzie wraz z innymi mogę podzielać swoja pasje. Chętnie opowiem o sobie więcej podczas rozmowy, którą mam nadziej da nam się odbyć.
  • Czas na TS: Średnio 7-12godz 
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Przede wszystkim chciałbym moc organizować rozmaite eventy i brać bardziej czynny udział w życiu serwera osobiście uważam, że wykazując własną inicjatywę można wprowadzić wiele pozytywnych zmian- Wystarczy kreatywnie pomyśleć.
  • Co chciałbyś robić: Pragnę swoja osobowością pomagać innym oraz utrzymywać "teamspeak" w należytym porządku. Z wyrazami szacunku ♥PeMoWeR♥
  • "Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera"

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] ♥PeMoWeR♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...