Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] ♥♥♥fяσѕтєк♥♥♥

FrostyPrasley38

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ♥♥♥fяσѕтєк♥♥♥

UniqueID: z1HUBqoqVtS93kEFS2mDg5Cgs34=

Pierwsza Wizyta: Pierwszy połączony 25.01.2019 20:54:37

Data urodzenia: 10.06.2002

Wiedza o TS3 od strony Usera: 6

Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 5

Kariera na TS3: Pełniłem funkcję twz. ROOT na ts3 jak i na owym ts miałem "Admina"

Dlaczego ten TS?: Ponieważ z powodu spraw rodzinnych byłem zmuszony zrezygnować i przez moją nieaktywność chciałem prosić o przywrócenie mnie na to stanowisko.

Rozmiar buta: 42-42,5

Kilka słów o sobie: Mam na imię Patryk mam 17 lat. Moimi zainteresowaniami są informatyka i modelarstwo i tym podobne. Jestem kulturalną osobą w grze jak i na ts.

Czas na TS: Zwykle jestem w tygodniu koło 5-6h dziennie zwykle wieczory w weekend trochę dłużej.

Co zmieniłbyś na Serwerze: Dla mnie wszystko jest dobrze zrobione na tym ts3. Jest tutaj ład i porządek.

Co chciałbyś robić: Moim głównym zadaniem jest pomaganie kolegom z administracji jak i innym graczom. Chciałbym poprawić swoją aktywność.

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [TS3] ♥♥♥fяσѕтєк♥♥♥
  • Prezes

Po wszystkim co się działo nie jestem pewny czy chcesz nam pomóc czy zaszkodzić. 

Siedziałeś zmutowany na kanałach Administracji i rozmawiałeś na innym TS'ie.

Doszliśmy do porozumienia i za twoją prośbą zdjąłem bana twojej koleżance, gdzie bardzo o to nalegałeś, zapewniając że wtedy będziesz rzeczywiście rozmawiał i spędzał czas u nas.

Po wszystkim nic się nie odzywasz, na TS cię nie widać i składasz podanie myśląc że chętnie z otwartymi rękoma, naszykowanym szampanem i pełną salą gości przyjmę cię i będziemy świętować?

Popełniłeś błąd, a na mojej warcie takie błędy bokiem nie przechodzą, wszystko doskonale pamiętam.

Miałeś szanse której nie wykorzystałeś, jak @!Dark! zmieni Kierownika to wtedy próbuj szczęścia. Odrzucam.

• Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...