- -4
s1 [Odrzucone]Przedrostek "TOP1" dla klanu który wygrał wipea
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Slopeki
Moją propozycją jest dodanie przedrostka TOP1 przed nick oraz tag klanu każdego gracza z klanu który wygrał ostatniego wipea .
Czyli np. Jeżeli ekipa JONT wygra wipea to moderatorHW lub helper jeżeli ma takie uprawnienia powinien dodać wszystkim osobom z klanu JONT przedrostek TOP1
Maxymalnie po lewej stronie np. Na kolor czerwony żeby był widoczny.
Tytuł z mojej koncepcji powinien być nadany godzine lub dwie przed wipem.
Kazdy klan powinien pokazać schowek z zebranymi przez cały wipe itemami które są punktowane najwyżej w tabeli i ten klan który ma najwięcej punktów wygrywa.
Co do tabeli to jak dla mnie każdy przedmiot powinien mieć swoją ilość punktów np. 255 burka to 100punktów 255tłuszczu to 50 ITP /no i jeszcze dodam że tabela powinna być widoczna na forum tak aby każdy mogł ją zobaczyć.
Oczywiście każdy z nas wie że to co jest w skrzynkach nie jest najważniejsze ,więc można by też zliczyć na ile C4 jest główna baza danej ekipy poprzez np. Zliczenie ilości żelaznych ścianek wprost do totemu lub totemów.
Pozdrawiam~ Jezus Chrystus😀
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.