Skocz do zawartości
  • -4

[Odrzucone]Przedrostek "TOP1" dla klanu który wygrał wipea

Slopeki

Pytanie

Moją propozycją jest dodanie przedrostka TOP1 przed nick oraz tag klanu każdego gracza z klanu który wygrał ostatniego wipea .

Czyli np. Jeżeli ekipa JONT wygra wipea to moderatorHW lub helper jeżeli ma takie uprawnienia powinien dodać wszystkim osobom z klanu JONT przedrostek TOP1 

Maxymalnie po lewej stronie np. Na kolor czerwony żeby był widoczny.

Tytuł z mojej koncepcji powinien być nadany godzine lub dwie przed wipem.

Kazdy klan powinien pokazać schowek z zebranymi przez cały wipe itemami które są punktowane najwyżej w tabeli i ten klan który ma najwięcej punktów wygrywa.

Co do tabeli to jak dla mnie każdy przedmiot powinien mieć swoją ilość punktów np. 255 burka to 100punktów 255tłuszczu to 50 ITP /no i jeszcze dodam że tabela powinna być widoczna na forum tak aby każdy mogł ją zobaczyć.

Oczywiście każdy z nas wie że to co jest w skrzynkach nie jest najważniejsze ,więc można by też zliczyć na ile C4 jest główna baza danej ekipy poprzez np. Zliczenie ilości żelaznych ścianek wprost do totemu lub totemów.

Pozdrawiam~ Jezus Chrystus😀

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wydaje mi się. jak dla mnie to każdy własnie by chciał zpikać te najmocniejsze ekipy żeby być w tym top1

1 godzinę temu, marszol napisał:

Za dużo roboty z takim czymś ale pomysł nie jest zły 

10 godzin temu, HabaBaba napisał:

Nie głupie ale dużo by było z tym roboty 

Sam bym mógł to robić jakbym miał uprawnienia

A co do innych serwerów to chyba nie ma sensu robić takiej listy ponieważ nie ma na tyle ekip na danych serwerach jak na starcie wipea jest max 15 osób a pod koniec może z 4 tak jest np. na s8, s5 

Jestem na nie.

Głupotą jest robić coś takiego, niepotrzebne zaśmiecanie pluginów, przez co mogą wystąpić niepotrzebne lagi na serwerach, ale o tym to już gracz nie pomyślał.

2 sprawa, nie wiem kto by zechciał Z ADMINISTRACJI (podkreślam z ADMINISTRACJI, bo normalnemu graczowi nie powierzył bym takiego zadania) liczyć ile kto ma c4, ile zimowych kurtek, a ile dresików, i wątpie że sie znajdzie ktokolwiek.

3 sprawa, ja też miałem w dzieciństwie wiele marzeń, ale bez przesady ;)

i ostatnie, nie wiem skąd wytrzasnąłeś taki nick na grze "Jezus Chrystus" i nie wiem również czy masz zamiar sie nasmiewać z religii Katolickiej,  czy myślisz że będziesz "fajny" jeśli ustawisz sobie taki nick, ale na miejscu administracji przyjrzał bym sie tej sprawie i zakazał wpisywania nicków odnośnie do przekonań religijnych/politycznych/etnicznych etc. bo nie jest to zbyt mądre, tym bardziej śmieszne.

Pozdrawiam ;)

W dniu 15.06.2018 o 23:03, PsYcHoL napisał:

Jestem na nie.

Głupotą jest robić coś takiego, niepotrzebne zaśmiecanie pluginów, przez co mogą wystąpić niepotrzebne lagi na serwerach, ale o tym to już gracz nie pomyślał.

2 sprawa, nie wiem kto by zechciał Z ADMINISTRACJI (podkreślam z ADMINISTRACJI, bo normalnemu graczowi nie powierzył bym takiego zadania) liczyć ile kto ma c4, ile zimowych kurtek, a ile dresików, i wątpie że sie znajdzie ktokolwiek.

3 sprawa, ja też miałem w dzieciństwie wiele marzeń, ale bez przesady ;)

i ostatnie, nie wiem skąd wytrzasnąłeś taki nick na grze "Jezus Chrystus" i nie wiem również czy masz zamiar sie nasmiewać z religii Katolickiej,  czy myślisz że będziesz "fajny" jeśli ustawisz sobie taki nick, ale na miejscu administracji przyjrzał bym sie tej sprawie i zakazał wpisywania nicków odnośnie do przekonań religijnych/politycznych/etnicznych etc. bo nie jest to zbyt mądre, tym bardziej śmieszne.

Pozdrawiam ;)

"Gracz nie pomyślał" otóż nie, pomyślałem o tym i doszedłem do wniosku, że raczej nie powinno lagować bo to tylko trzy litery i jedna cyferka przed nickiem , bo nie ma żadnych pluginów sprawdzających stan skrzynek tylko człowiek to robi.

No to prosze powiedz mi drogi psycholu po co jest administracja na serwerze, bo ja na tej serwerowni administrację widze tylko wtedy kiedy trzeba kogoś zmutować czy coś takiego, jest bardzo mało interakcji admin-gracz

To nie jest moje marzenie tylko PROPOZYCJA na urozmaicenie gry na serwerze no ale skoro serwer ma mieć jaką kolwiek małą zmiane co np 4miesiące to liczba graczy jak dla mnie będzie coraz bardziej maleć, a nie ukrywam że chciałbym pomóc serwerowni w rozwoju i nie bo zaraz ktoś zacytuje i zwyzywa mnie , nie chciałbym tego robić jedynie dając propozycje na forum w sprawie jakiś zmian w nicku które nic nie zmieniają w gameplayu 

Z góry przepraszam za niewiedze w kwestii religi / W sprawie nicku to tak: nie mam zamiaru ośmieszać religi chrześcijańskiej ani jakich kolwiek innych.

Nie chce udawać fajnego bo poprzez zmiane nicku na Jezus Chrystus jak dla mnie nie staje sie automatycznie fajniejszy lecz rozpoznawalny i łatwiejszy do utkwienia w pamięci.

Siema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...