- 0
s5 [Odrzucone][Propozycja] Kilka propozycji
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
exotic
Elo, mam kilka propozycji na s5.
1) Dodać drewniane fundamenty na s5. Z tego co widziałem w changelogu to na s1 testowo dodane zostały 21 maja. Nw jak się tam sprawują, ale w sumie spoko byłoby je dodać na s5.
2) Dodać żelazne dachy. Serwer s5 jest serwem, gdzie wipe jest co 2 tygodnie. Wydaje mi się, że wipe dla niektórych kończy się dużo szybciej. Moim zdaniem dodanie żelaznych dachów przedłużyłoby trochę życie na tym serwie.
3) Dodanie ammo do karabinu w locie z hangarów.
*4) Tutaj bardziej pytanie. Po co jest zakaz budowana pixelartów, napisów itp? Można byłoby to znieść?
atm to wszystko co mam w głowie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.