Skocz do zawartości

[Odrzucone]Propozycja banów

SqubanYY

Rekomendowane odpowiedzi

Odbiegamy troszkę od tematu więc reasumując proponuję: 

- Zbanowanie Permentalnie graczy którzy bawili się razem z osobą respiąca c4. w tym wypadku Pandziaki

- W sprawach kontaktowych pisanie szczególowo czego dotyczy problem niżeli czekanie na odpowiedz po wiadomosci " siema " 

- Lepsza komunikacja z graczami bo w końcu to oni tworzą społeczność i zapełniają serwer. Fajnie gdyby pojawiały się ankiety na rózne tematy aby oni również mogli dokładać swoją cegiełke przy serwerze.

- i fajnie gdyby administracja wchodziła tu na serwer i widziała jak to wszystko wygląda z wewnątrz i nie mówie tu o matheo czy helperach. ( głupie drobne eventy poprawiają komunikacje z graczami )

2 godziny temu, SqubanYY napisał:

Odbiegamy troszkę od tematu więc reasumując proponuję: 

- Zbanowanie Permentalnie graczy którzy bawili się razem z osobą respiąca c4. w tym wypadku Pandziaki

- W sprawach kontaktowych pisanie szczególowo czego dotyczy problem niżeli czekanie na odpowiedz po wiadomosci " siema " 

- Lepsza komunikacja z graczami bo w końcu to oni tworzą społeczność i zapełniają serwer. Fajnie gdyby pojawiały się ankiety na rózne tematy aby oni również mogli dokładać swoją cegiełke przy serwerze.

- i fajnie gdyby administracja wchodziła tu na serwer i widziała jak to wszystko wygląda z wewnątrz i nie mówie tu o matheo czy helperach. ( głupie drobne eventy poprawiają komunikacje z graczami )

ciebie bardziej boli to, że nic na serwerze nie jesteś w stanie zrobić. Wyczułeś okazję na zbanowanie najlepszych graczy i wypisujesz głupoty. Skoro jesteś tylko od moderowania czatu (tak dzisiaj powiedziałeś), to nie włączaj się w poważną dyskusję.

11 minut temu, SqubanYY napisał:

Mnie to boli? xD chłopie nie będe nawet z tobą dyskutował bo nie widzę jakiegokolwiek sensu. Wymagałeś ode mnie czegoś czego nie mogłem ci dać więc ci powiedziałem ze nie jestem od tego.

Skoro nie jesteś od tego to daj mi podstawy do bana permanentnego? Skoro nie wiesz jak było, tylko spekulujesz to po co wnioskujesz o coś takiego. Poszliśmy się zapytać czy wiesz za co mamy bana, a ty nie odpowiedziałeś czyli nie wiesz nic o tej sprawie. ALE BANA BYŚ NADAŁ 

3 godziny temu, SqubanYY napisał:

Mnie to boli? xD chłopie nie będe nawet z tobą dyskutował bo nie widzę jakiegokolwiek sensu. Wymagałeś ode mnie czegoś czego nie mogłem ci dać więc ci powiedziałem ze nie jestem od tego. Mi tam helper nie jest potrzebny, jeśli zdecydują ze nie warto to niech zabiorą :D 

Widzę, że postanowiłeś wykorzystać sytuację i raidować pustą bazę. Niestety 2 bambików bez RZADNYCH itemów pokonało was

10 godzin temu, SqubanYY napisał:

Proponuje nałożenie bana permentalnego dla osób co brały udział we wczorajszym wydarzeniu czyt resp c4. Jest to działanie na szkodę serwera więc imo kara 3msc nie jest wystarczająca

Przepraszam bardzo Panie Squbany "Nowy Helperze" piszesz o tym że oni brali udział we wczorajszym wydarzeniu czyli używaniu tych c4 a z tego co pamiętam to defowałeś te zaplantowane c4 a pózniej ich używałeś zrobiłeś dokładnie to samo co oni a do tego jestes Helperem tego serwera a zamiast jak najszybciej zgłosić to do Darka pikałeś sobie za te zrespione c4. Mam nadzieję że po tej informacji Helper zostanie zdjęty dla tego użytkownia za te karygodne zachowanie a jeżeli moje zwykłe pisanie jest niewystarczające zawsze można sprawdzić logi serwera + z tego co pamiętam był tam również bardziej doświadczony i dłuzej aktywny gracz z Administracji Matheo i jakieś cyferki nie pamiętam dokładnie.

5 godzin temu, Szopen16 napisał:

oś takiego. Poszliśmy się zapytać czy wiesz za co

Wczoraj Darek zostal powiadomiony od razu

+ z dzisiaj 

C4 zostały wyrzucone i zapewne darek ma logi i moze sobie sprawdzic :)

+ Od razu zostało przekazane info i co bedzie robione także nie trafiłeś misiu kolorowy ❤️

zbierałem c4 z respa i zostały wyrzucone na skale aby nikt z graczy tego nie wziął

Jak dla mnie ban dla ekipy XXX jest bez sensu gra ich duzo kupuja rangi czyli @ !Dark!  zarabiasz  cos sie dzieje na tym serwer podjeda na ON a nie jak reszta ekip. Jak czytam to u gory to ten helper predzej powinien byc zbanowany za bycie idiota za przeproszeniem chlop w niedziele sam pisal ( jakis gosciu wbil i zrespil c4 caly bambik w c4 ) tez nie masz pewnosci ze to ktos od nich wiec pisanie takiego czegos to bez sens piszesz duzo a malo wiesz bo tak naprawde nie widziales tego nei wiesz jak bylo a sie wypowiadasz. Twoim zadaniem jest zadbac o czat a z tego co widzialem przez ostatni dzien to te mutowanie/upominanie nie wychodzilo. I tez pisanie ze mogli to zglosic jak widzieli ze ktos zrespil moze jakhy byl jakis administrator aktywny a nie ludzie ktorzy nie maja permisji by do tego nie doszlo bo przeciez caly bambik w 4 resp tez to taki administrator odrazu by zobaczyl i ogarenal sytuacje a nie od razu chcecie banowac kogos a jak juz jestescie tacy wgadani to mozecie upomnieć a nie od razu chcecie banowac ekipe ktora w jakims stopiu ożywiła ten serwer bo bylo 10/20 osob wiec dark przemysl to kogo masz w tym swoim teamie hw69 xd i zadbaj o kogos kto sie chociaz troche zainteresuje tym serwer jakies eventy albo chociaz zeby byl aktywny zeby nie bylo takiego czegos pozdro.

50 minut temu, boniek21651 napisał:

Jak dla mnie ban dla ekipy XXX jest bez sensu gra ich duzo kupuja rangi czyli @ !Dark!  zarabiasz  cos sie dzieje na tym serwer podjeda na ON a nie jak reszta ekip. Jak czytam to u gory to ten helper predzej powinien byc zbanowany za bycie idiota za przeproszeniem chlop w niedziele sam pisal ( jakis gosciu wbil i zrespil c4 caly bambik w c4 ) tez nie masz pewnosci ze to ktos od nich wiec pisanie takiego czegos to bez sens piszesz duzo a malo wiesz bo tak naprawde nie widziales tego nei wiesz jak bylo a sie wypowiadasz. Twoim zadaniem jest zadbac o czat a z tego co widzialem przez ostatni dzien to te mutowanie/upominanie nie wychodzilo. I tez pisanie ze mogli to zglosic jak widzieli ze ktos zrespil moze jakhy byl jakis administrator aktywny a nie ludzie ktorzy nie maja permisji by do tego nie doszlo bo przeciez caly bambik w 4 resp tez to taki administrator odrazu by zobaczyl i ogarenal sytuacje a nie od razu chcecie banowac kogos a jak juz jestescie tacy wgadani to mozecie upomnieć a nie od razu chcecie banowac ekipe ktora w jakims stopiu ożywiła ten serwer bo bylo 10/20 osob wiec dark przemysl to kogo masz w tym swoim teamie hw69 xd i zadbaj o kogos kto sie chociaz troche zainteresuje tym serwer jakies eventy albo chociaz zeby byl aktywny zeby nie bylo takiego czegos pozdro.

NIKT od nas z ekipy nie respił C4, sponsorujemy ten serwer od 1,5 roku STALE, moderatorzy są BEZUŻYTECZNI. Sami defowali respione C4 na spawnie. Do tego momentu nie wiem za co zostałem zbanowany, w jaki sposób zaszkodziłem serwerowi? 

• Właściciel
9 godzin temu, Szopen16 napisał:

moderatorzy są BEZUŻYTECZNI.

Faktem jest, że jednak moderatorzy to zgłosili, a nie gracze. Mówiąc że cokolwiek zgłosiliście pisząc jednorazowo "Cześć mam problem" przez ponad 3 godziny poważnie się pogrążacie. 
W tym czasie woleliście się bawić tym i usunąć klan.

9 godzin temu, Szopen16 napisał:

Sami defowali respione C4 na spawnie.

A co miały leżeć? Pisząc powyższy zarzut jaki masz problem, że administracja zaczęła to ogarniać?

22 godziny temu, SqubanYY napisał:

Dla osób :). Osoba x respiła a wszyscy z jego ekipy sie bawiły. To samo masz z cheaterem jesli masz takiego w teamie i o tym wiesz o lecisz automatycznie 

Dlaczego jako HELPER szerzysz nieprawdziwe informacje? Nie znamy nawet tej osoby, nie wiemy kto to jest. To jak mamy go mieć w ekipie? Spotkanie go to był czysty przypadek.

Permanenty ban dla nas byłby dla ciebie czymś wspaniałym, może wtedy byś coś osiągnął na serwerze. Nawet jak już nas nie było to wczoraj udowodniłeś, że ciągle porywasz się z motyką na słońce nie potrafiąc zrajdować bazy na ludzi bez broni.

1 godzinę temu, !Dark! napisał:

Faktem jest, że jednak moderatorzy to zgłosili, a nie gracze. 

Chyba od tego są moderatorzy,@ SqubanYY  jest pogubiony po tym jak dostał minimum władzy na czacie w grze komputerowej. Ale ja nie o tym chciałem napisać, @ !Dark!  nie możesz mieć pretensji do graczy że defowali sobie ceki za free jak to wina ewidentna zabezpieczen serwera, gdyby to byl ktos z ekipy to zrespil by tylko dla ekipy. Imo sprawa do zamknięcia po naprawieniu braków w zabezpieczeniach serwera i  banicji osoby respiacej ceki, bo nie masz dowodu na to że to ktoś z ekipy xxx w tym przypadku. Pozdrawiam 

• Właściciel
41 minut temu, eazy1515 napisał: