Jump to content

[Odrzucone][Helper] Yeahhh....

Yeahhh

Recommended Posts

Nick na forum: Yeahhh
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Yeahh....😁
SteamID: 76561199060530282
Klan/Ekipa w jakiej grasz: narazie gram sobie na chillu z kuzynem we 2, nie mamy ekipy i nic, a ja nigdzie nie gralem :) 
Imię: Oliwier 
Wiek 13
Mikrofon Tak
Mutacja niestety nie :( 
Znajomość regulaminu: znam reglulamin, grałem tu kiedyś ale mialem przerwe troche ale pamietam i wiem
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: prawie cały dzien :D 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: niestety nie
Coś o sobie Mam na imie Oliwier, jestem z Wielkopolski i mam 13 lat, interesuje sie roznymi rzeczami, grami takie rozne, gram sobie w kosza, nie dlugo zapisuje sie wlasnie na jakis basket w moim rodzinnym miescie i mam zamiar tam grac zawodowo w koszykowke.
Dlaczego Ty Nie wiem sam, postanowilem napisac cos takiego zeby zobaczyc jak to jest byc kims waznym na serwisie, te pomagania i tp. Poprostu  chce zobaczyc jak to jest, chcialbym pomagac ludzia zeby im sie fajnie gralo, mam nadzieje ze dalbym rade :) , nigdy nie zostalem zbanowany oraz nigdy nie dostalem jakiegos ostrzezenia w moja strone, mysle ze sie uda, Pozdrawiam serwis HW69

• !Dark! changed the title to [Helper] Yeahhh....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...