Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Unfuckable

Pifpafek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Pifpafek
Nick w grze: Unfuckable
Imię: Hubert
Mikrofon: Tak
Mutacja: Była
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 9,5/10 450h
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Na serwerze spędzam po kilka godzin dziennie.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Bedzie to moja 1 taka rola w hutworldzie ale pełniłem podobne funkcje na serwerach CS:GO, czatach na YT i innych gier.
Coś o sobie: Mieszkam na pomorzu, bardzo lubie spędzać czas na dworze jak i przed komputerem, komputer pełni część mojej prac. Znam też sie bardzo dobrze na komputerach jak i na 
ich budowie i działaniu.
Dlaczego ty: Po odejściu Trumana powiedział mi, że nadaje się na taka osobe na takim stanowisku. Stwierdziłem, że spróbuje bo poziom patologi na czacie mnie przeraża i nie wyobrażam sobie tego serwera bez takiej osoby która na bieżąco bd nad sprawami porządku czuwać.
  • Kierownik Hurtworld

Będąc osobą grającą dość aktywnie (niedawno) na s5 potwierdzam, czynną obecność na serwerze.

Kolejną sprawą jest fakt, że logiczne iż swoi zawsze sie wypowiedzą pozytywnie, to raz.

A dwa, Love, od Was nikt nie składał podania więc o co chodzi?

Unf bądź dostępny dzisiaj między 19/20 na ts.

Zostanie przeprowadzona rozmowa rekrutacyjna zarówno z Tobą jak i eGzo.

W razie zmiany godziny lub nieobecności proszę o pw.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...