Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Tyranozaur

rafal1033

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum : rafał 1033. 

Nick w grze : tyranozaur

Imię: Rafał

Mikrofon: tak

Mutacja: tak

Znajomość regulaminu:9/10

Znajomość gry:10/10

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi: około 4 h dziennie na weekendzie  troche więcej  ok 6 h

Czy pelniles kiedyś taką funkcję:  Nie jeszcze nie pełnilem ale zawsze trzeba spróbować czegoś nowego 

Coś o sobie: Jestem uczciwy pomocny,konsekwentny i nie toleruje chamstwa .

Dlaczego ty: spędzam dużo czasu na s4 przegrałem tam 650 godz  i spotkałem się z nie jedna sytuacja która trzeba było rozwiazac komuś coś pomoc , podpowiedzieć  jak rozwiązać różne sytuacje często służyłem pomocą nie jednej osobie .  

Zielak jakim ty jesteś helperem a nie mogę tak moderatorem jesteście razem w ekipie na s4 i znajdowałem was i to jest zemstA za to blokujecie innych a tak nie powinno być ja też powiem ze wy się wulgarnie odnosicie do innych i co macie jakiś dowód na mnie wrzuć zdj a nie oskarzaj ludzi bez podstaw a oto dowód przesyłam z serwera s4 że Zielak i spółka grają razem i zostali zrajdowani i się mszczą nie ma tu sprawiedliwości na forum tworzą się grupy które sobie wybierają kto ma być helperem a kto nie to jest chore niech dark otworzy oczy i zrobi porządek nie uczciwa administracja masalon ciebie nie widziałem nigdy na s4 więc poco te bezpodstawne oszczerstwa dajcie screena a potem popadamy.

IMG_20170522_205311.jpg

Jeśli chodzi o Administrację to od rekrutacji jestem ja oraz eN i tak to my decydujemy kto będzie jeśli masz negatywne opinie od reszty Helperów bądź też graczy jest to dla nas sygnał że się nie nadajesz i musisz się zmienić . Tak samo jak pod podanie matepe napisaliście że nie gra na S4 za długo. Więc jak widać zostało odrzucone podanie ponieważ biorę opinię innych ludzi też pod uwagę . Więc twój argument o nie uczciwej administracji jest niczym nie poparty , to tak samo jak bym powiedział grasz z Przemkiem on ma helpera to oznacza że będzie faworka ekipy . (Taki przykład by nie było burzy) Co do ,,Mszczenia się naszej ekipy'' nie mamy za co się mścić ponieważ nie gramy na S4. Matepe jest osobą która gra tam sama my mu tylko pomagaliśmy z resztą tylko przez pewien okres czasu to że nas zrajdowaliście nic dla nas nie znaczyło to jest SURVIVAL  i o to w tej grze chodzi.Co do naszych wypowiedzi że niby się całą ekipą wypowiadamy na nie bo nas zrajdowaliście to nie ma sensu takie sugerowanie . Patrząc na to że też wasza cała ekipa wypowiedziała się na nie pod podaniem Matepe. (Hmmm czy coś jest tu nie fair?) Myślę że drążenie tego tematu nie ma sensu i po prostu trzeba przyjąć do wiadomości to że inni ludzie wystawiają negatywne opinie . 

Dziękuję pozdrawiam 

NieMogeTak

AimQueen jakisty zabawny człowieku ja spędzam na s4 Do 5 godz dziennie a ty raczej nie wiesz ile gram bo cię nie ma na s4 tak że spoko grales od wipe z 20 godz spoko 

Nie mogę tak może czas się zastanowić czy jesteś odpowiednią osobą na tym stanowisku bo z tego co pamiętam jak był Shaft to nie było takiego szumu 

• Kierownik Hurtworld

Mylisz pojęcia.

Tu nie chodzi o faworyzację jeżeli chodzi o jeden serwer. Bo Matepe idealnie nadaje się do roli Helpera gdyż zna sprawy związane z serwerami na bieżąco bo się INTERESUJE!

Dam sobie ręce poucinać, że gdybym zapytała Ciebie o nowości na HW nie byłbyś w stanie odpowiedzieć. Bo nie jesteś zainteresowany.

Nie sztuką jest grać na jednym serwerze. Sztuką jest grać na wszystkich. Od classica do x1000. I wtedy to jest dobry Helper.

Rekrutację przechodzą wszyscy jednakowo. 

Droga eN zdziwila byś się nowości nowości i nowości co będzie nowy serwer s7 z nową mapa Nowy admin ma być wybrany jak będzie wybrany nowy admin to będą iventy na każdym serwie serwer x 1000 ulepszony szybszy kit więcej deto itp co jeszcze chcesz wiedzieć co ? Pytaj ja ci opowiem a ja mam pytanie do ciebie kiedy na s4 dtapi ciężarówki co czekam a i uwarzaj bo byś swoje dlonie straciła igralem na każdym serwie a ty gralas ? Jak często droi deto z ptaków z yeti z tego co wiem to ty na hw nie jestes ok 4 mięs i na pewno nie przegralas 800 h na hw więc jak ? 

• Kierownik Hurtworld

No ja wiem że każdy się uczy, dlatego podkreślam przeszłam rekrutację. Przychodząc tu z "ulicy" bez znajomości i wtyków.

Nie muszę odpowiadać na pytania, raczej Ty powinieneś odpowiadać kiedy będziesz o to poproszony.

Kończę dyskusję.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...