Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] TermI

TermI

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: TermI
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: TermI hw69.pl
SteamID: 76561198379288366
Klan/Ekipa w jakiej grasz: TWT
Imię: Michał
Mikrofon: Posiadam.
Mutacja:  Jest.
Znajomość regulaminu: Myślę, że dobra.
Znajomość gry: Również myślę, że dobra.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu jest to 5-8h, w weekendy jestem dostępny prawie cały czas.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, pełniłem na tym serwerze i chciałbym wrócić na swoje stare stanowisko. :)
Coś o sobie: Nazywam się Michał. Mam 17 lat. Jestem osoba towarzyska, łatwo nawiązuje kontakty.
Przestrzegam wyznaczonych zasad i lubię kiedy inni tez ich przestrzegają. Granie w gry jest moim hobby. Poświęcam na to wiele swojego czasu. Cały czas rozwijam swoje umiejętności. Gram w różne gry poczynając od Metina, CS'a a kończąc na mojej ulubionej czyli Hurtworld. Poza grami interesuje się również motoryzacją. Posiadam własnego crossa. Uwielbiam jeździć, a szczególnie po lasach bo rozładowuje wtedy wszystkie złe emocje. Pasjonuje się także sportem. Chętnie oglądam mecze piłki nożnej. Na co dzień lubię też grać w piłkę nożną z kolegami. Oczywiście w czasie wolnym  spędzam dużo czasu ze znajomymi i zawsze spędzamy razem świetnie czas.
Dlaczego Ty: Jestem osobą uczciwą i spokojną. bardzo nie lubię gdy ktoś się wyzywa lub przeklina, więc chciałbym temu zapobiec. Bardzo chętnie pomagam graczom gdy tylko znam odpowiedź na ich pytanie.
Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i pozwolicie mi się drugi raz wykazać.

3 minuty temu, Chodu napisał:

Cheater w administracji nie jest mile widziany ,w dodatku z tego co wiem jesteś bardzo wulgarną osobą. Jestem na NIE!!!

Cheater w administracji?? Sprawdzany byłem tydzień temu jakoś byłem czysty to z jakiej racji stwierdzasz, że cheater? Druga sprawa wulgarna osoba?? Chodzi ci pewnie o sytuacje z tamtego podania została ona już wyjaśniona z nomi i jego kolegą. Pozdrawiam!

Nie znam cię ,lecz jednak (przyszłemu helperowi) Wypadało by się trochę po udzielać na forum

13 godzin temu, Chodu napisał:

Cheater w administracji nie jest mile widziany ,w dodatku z tego co wiem jesteś bardzo wulgarną osobą. Jestem na NIE!!!

Po co oskarżasz bez podstaw  gracza skoro był sprawdzany i nic nie miał. Moim zdaniem to podchodzi pod obrazę 

10 godzin temu, kacper2810 napisał:

Nie znam cię ,lecz jednak (przyszłemu helperowi) Wypadało by się trochę po udzielać na forum

Po co oskarżasz bez podstaw  gracza skoro był sprawdzany i nic nie miał. Moim zdaniem to podchodzi pod obrazę 

Dla mnie nieważne jest to ,że gracz był sprawdzany tydzień temu, dla mnie istotne jest to ,że miał wcześniej cheaty i został złapany i tym się sugerowałem wyrażając swoje zdanie. A co do oskarżania to nikogo ja nie oskarżam ani nie obrażam napisałem tylko i wyłącznie prawdę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...