Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] TermI

TermI

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: TermI
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: TermI hw69.pl
SteamID: 76561198379288366
Klan/Ekipa w jakiej grasz: TWT
Imię: Michał
Mikrofon: Posiadam.
Mutacja:  Jest.
Znajomość regulaminu: Myślę, że dobra.
Znajomość gry: Również myślę, że dobra.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu jest to 5-8h, w weekendy jestem dostępny prawie cały czas.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, pełniłem na tym serwerze i chciałbym wrócić na swoje stare stanowisko. :)
Coś o sobie: Mam na imię Michał, mam 17 lat oraz pochodzę i mieszkam w niewielkiej wsi w województwie Lubelskim. Na co dzień jestem uczniem 2 klasy szkoły branżowej o profilu Mechanik Pojazdów Samochodowych i swoją przyszłość wiąże właśnie z tym zawodem. Interesuję się praktycznie wszystkim, od sportu do gier komputerowych aż po samochody i motocykle. Uwielbiam jeździć crossem, gdy tylko wpadnę w żwirowanie, podjazdy, lasy czy inne pola, rozładowuje wtedy wszystkie złe emocję, wiadomo (dwójka opór i pi*** ):D
Dlaczego Ty: Z reguły jestem spokojną, cierpliwą oraz komunikatywną osobą co można u mnie wywnioskować po zachowaniu na forum oraz serwerze. Zawsze chętnie pomgam graczom, gdy tylko znam odpowiedź na ich pytanie. Jednakże tak jak każdemu zdarzają się wpadki, to jak tylko się one zdarzą natychmiast próbuje je naprawić. Nie upieram się i nie dyskutuje na dany temat, jeśli rzeczywiście nie mam racji, potrafię się przyznać do błędu i przeprosić jeśli wymaga tego sytuacja. Potrafię przyjąć konstruktywną krytykę i nie kłócić się z tym, pod warunkiem, że to jest owa krytyka, a nie typowy hejt bez sensu.
Myślę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i pozwolicie mi wrócić na byłą rangę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...